PR CUAET
-
Можете якось переформулювати ваше питання? Форму Т4 видає лише роботодавець найманим працівникам. Самостійно подати податкову декларацію можна через сервіси turbotax, wealthsimple
-
Если прислали запрос -надо пройти заново.
-
По якій програмі ви запрошення отримаєте, якщо eligibility розбирається на 2 програми? Що б пройти у вибірку і отримати ІТА по category based draw ви повинні відповідати вимогам : 1. Програми 2. Вибірки Одночасно
-
Торонто
-
А можете, будь ласка, мені пояснити за перевірку фінансового стану. Я завдяки цьому чату взагалі вперше чую, що буде ще шось окрім білметрії. Що за фінансовий стан їм потрібен? Бо я у вересні звільнилася і офіційно не працюю зараз. У банку гроші є, але яка сума їм потрібна?
-
Добрий вечір, де саме Ви подавались?
-
А саме який день?) Чтобы понять какие даты выдают сейчас
-
А в чому саме ви бачите складність? Набрав 67/100 - eligible for FSW - створив профайл; є 6 місяців за затребуваним NOC - eligible for category-based - отримав запрошення.
-
#updated Kostyantyn дяка❤️
-
Якщо ви «випали» з «вікна 3х років» - ви не будете eligible на категоріальну вибірку по FSW. Ваш досвід зарахують як іноземний для програми СЕС / FSW якщо він в межах 10 років, але цей досвід НЕ пропустить вас у категорію освітян (category based draws) Якщо ж ви хочете все таки туди - категорія освітян (category based draws) - попасти, ви маєте мати : - 1 рік на пейролі в Канаді (будь-який НОК з ТІР 0-3)= eligibility for CEC - мінімум 6 місяців за останні 3 роки по необхідному NOC = eligibility for category based draw 2 варіанти: - пройти по шкалі 67/100 для FSW eligibility + 6 місяців по НОК освітян в Канаді = є шанс отримати ІТА по категорії , в програмі FSW - відпрацювати 1 рік в Канаді , з них 6 місяців + по НОКу освітян = є шанс отримати ІТА по категорії, в програмі СЕС Пояснила чи заплутала ?😁
-
Я обирала e-mail, якщо не помиляюсь. Але нічого не надсилала, бо не було запросу.
-
Там треба обрати тип надсилання документів: mailed, emailed, digital service, national verification. Що Ви обирали?
-
Моя відповідь по Британській Колумбії. Останні 3 роки у школі - це випускна програма, під час якої треба виконати вимоги (набрати певну кількість кредитів, пройти обов'язкові предмети тощо), щоб отримати атестат і для подальшогонавчання. Можуть взяти за віком, іноді можуть взяти на рік раніше, щоб дати більше часу для виконання вимог - і це може бути вам вигідно і для атестата, і для соціалізації, і для підвищення рівня англійської. Документи з попередньої школи допоможуть отримати якусь кількість кредитів, тому бажано їх мати - скоріш за все, ви зможете надати їх трохи пізніше. Тобто, усе залежить від обставин. Вам потрібен канадський атестат чи ні, плануєтьмя подальше навчання чи ні і яке, рівень англійської - бо більше ви не знайдете таких інтенсивних безкоштовних курсів англійської. Якщо вам пропонуючи піти на рік нижче у клас у школі, рекомендую розглянути, бо є люди, що відмовилися і згодом за останній рік-два не виконали вимоги і не отримали атестат
-
Поки розписувала свою ситуацію, ви тут апдейтили інформацію, і як раз відповіді на мої питання. Дякую!!!
-
Ви самі не заповнюєте цю форму. T2200 заповнює працедавець, а потім у софтвері знайдіть форму T777 і згідно форми T2200 заповніть. Лише маючи згоду працедавця ви маєте право на це списання
-
Таки заплутали))) Я випала з вікна 3х років((, 2.5 роки досвід в Канаді з НОКом 64100 (сейл асошіейт)- TEER 4. Тобто для ПР по ЕЕ, мені треба відпрацювати в садочку 1 рік і тоді створювати аплікацію в ЕЕ? 2. І ще одне питання... Для ЕЕ необхідно мати гроші на рахунку. В зв'язку з цим розглядаю ще один варіант: піти на сезон на консракшн, а з осені вже почати робити в садочку. Так от, чи можна відпрацювати тут 6 місяців (7611 це ж наче Teer 3), потім через 6 місяців після роботи в садочку створити профіль в ЕЕ? Чи все рівно потрібен буде повний рік в садочку і лише потім створювати заявку.
-
13 січня
-
Певно ще актуальне питання з proof of funds. Для FSW це обов’язкова вимога, і ІРСС має своє бачення «кількості грошей на кількість аплікантів»
-
Дякую!
-
1. Якщо ви будете eligible for FSW - вам потрібно буде мати 6 місяців + в садочку в Канаді 2. Канадський досвід 2.5 років не зробить вас eligible for CEC через низький TEER 3. Гроші обовʼязкові для FSW, на жаль. Тому думайте як їх назбирати 4. Створюйте профіль вже, не чекайте
12 Jan 2024, 17:45
471177/474652
3 days ago