PR CUAET
-
Хто може надати контакт надійного експерта налогового для подачі декларації
-
Чоловік планує здобуття ПР? Тоді 4 Також, перевірте себе по 67/100 FSW grid. Мова проходить мінімальні вимоги? ЕСА є на імміграцію?
-
4.Я створювала, але мені ЕЕ забракував, написали, що я не підходжу,.. Можливо, десь посилка була Щодо грошей. Я тут з 2ма дітьми, чоловік в Україні. На скількох мені треба робити розрахунок? На 4х, правильно??
-
Відкривайте ютуб і декілька вечорів потратьте на відео по темі: TFSA, FHSA, RRSP, investing in Canada, how to invest for beginners in Canada, Wealthsimple, Questrade. І через декілька днів/тижнів ви вже будете набагато краще розуміти що за чим і який варіант вам більше підходить.
-
Так, чоловіка чекаємо, коли зможе виїхати, візу сюди має. Зараз перевірю FSW. Мова зараз 6/7, готуюсь на передачу, щоб було 7 Що таке ЕСА?
-
Тому радимо діяти швидко, щоб не втрачати час & можливість. Імміграція наразі - дуже мінлива пані.
-
Років? Боюсь тут йде розрахунок на місяці. Точно ніхто вам не скаже, навіть IRCC. Все буде залежити як швидко заповниться ніша in demand в Канаді по тому чи іншому NOC Приклад - айті, їх всіх було фактично викинуто зі STEM після буквально 3 вибірок STEM (july 2023 - Apr 2024). Слід віддати належне останні дві вибірки були великі (4к+), також айті NOC були in demand в багатьох провінціях по ПНП.
-
В профайлі просто вкажіть дату закінчення вашого працевлаштування.
-
Шукаю роботу після 3 години у Ванкувері . Є досвід у клінінгу , customer service , на фронт деск. Англійська розмовна . Якщо в когось щось є дайте знати будь ласка
-
1. Створити профайл ЕЕ 2. Знайти роботу по категоріальному НОК asap
-
По мові пройдете eligibility Проте так, мислення вірне - тягніть бал вверх щоб був вище CRS Educational Credential Assessment, ECA - це процес оцінки вашої академ кваліфікації, який визначає, чи ваш диплом чи освітній ступінь відповідають канадським стандартам освіти. Це необхідно для ЕК, якщо ви здобули освіту за межами Канади і хочете іммігрувати за програмами, як Federal Skilled Worker Program (FSW).
-
4-6 місяців
-
Так, а як же ж тут діяти швидко?..(
-
Звертайтесь
-
Хтось може будь ласка скинути посилання де написано, що якщо є паспорт то трп не потрібен? Хочу написати пояснення до заявки на вп й хотілося б обґрунтувати свою позицію.
-
Ви можете самостійно створити і подати декларації Квебеку та федеральній податковій, використовуйте безкоштовні аплікації типу Турботакс
-
Цю програму зліпили з двух напрямків економічного і гуманітарного, шо вийшло те вийшло. Відкрийте вебформу, там є конкретні посилання що відправляти, зміни в роботі окремою строкою. Виходить вимог немає, а надати зміни у .... є. Далі кожен вирішує сам, яку інформацію надавати, а яку ні. Є вимога до наданої інформації , вона повинна бути достовірна.
-
Але ж без коштів я по ЕЕ не проходжу ... А в садочку гроші не назбираю... Замкнуте коло(((
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) hello@lashkevych.ca Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Без PoF вас просто не пропустить система на FSW. Єдиний вихід - якщо є LMIA / LMIA exemption work permit. Були колись розмови про «написати ЛоЕ» для офіцера і пояснити, але на практиці як це дійсно спрацює - не скажу. Система вперта, вимоги також
12 Jan 2024, 17:45
471199/474652
3 days ago