PR CUAET
-
мені ще нема 27
-
Там нет информации о времени когда тебе было до 27 лет
-
Як сьогодні писала дівчина, листа пояснення вже не достатньо, хочуть бачити саме документи 😞
-
Вау так швидко ВП отримали)) а можете поділитись будь ласка чи ви з Канади подавались і з дійсним ВП? І що писали в леттер оф супорт? Бо в мене теж новий паспорт і нове прізвище)) я подалась тільки на ВП, а потім збираюсь на візу)) але чекати набагато довше)) хотілось би піти вашим шляхом😅
-
Они такие бумажки выдавали за эти 2 года, что абсолютно правдивую информацию за шоколадку выдать им ничего не стоит
-
Дуже дякую
-
звичайно
-
Как по мне лучше попробовать, чем вообще ничего не попытаться сделать. Но это личное дело каждого
-
Бо це інша програма. Для не основного апліканта який потребує візи - так, звичайний процес лендінгу, віза на рік від здачі медицини. А для основного апліканта тиждень. Бо він подається як інлендер
-
спробувати завжди можна
-
Дождемся конкретики и увидим
-
А какая провинция? Извините за вопрос
-
PNP
-
По провінційній
-
А по какой программе вы подавали?
-
Плюс мабуть ІНН, адреса
-
З Канади .ВП дійсний до березня 2024. що значить леттер оф супорт? Заповнила форму ,додали документи-діючий ВП;паспорт;портрет;Скрин ,чому не повинні платити за ВП. І все
-
Прошу повідомити чи проходив Іванов, 00.00.00 р.н. строкову військову службу. Якщо так, то повідомити дати служби
-
Всім доброго вечора. Скажіть будь ласка для евалюації диплома чи потрібно копії дипломів завіряти в консульстві ?
-
це ще б розуміти як сформувати запит, типу «надайте документ про те, що *імʼя_прізвище* не служив»?
12 Jan 2024, 17:45
47132/434302
about a minute ago