PR CUAET
-
Да. Если он есть то последние 300 сообщений можно игнорировать
-
Я не очень поняла, предотвращать этот запрос или нет, ну если есть военный билет, то его переводить нужно и прикладывать к аппликации? Человек не служил.
-
Считаем по худшему варианту
-
Доброго часу доби! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно обновляти мед.огляд при подачі на продовження WP? Попередній мед.огляд проходили в липні 2022
-
а если он выдан в 22-23 году и не имеет отношения к тому что было 20 лет назад?
-
Привіт, у розділі personal history в аплікації , де треба вказувати роботу і зайнятість за останні 10 років не пропускаючи жодного місяця.Чи потрібно вказувати досвід в Канаді?Я тут з липня минулого року, тобто 6 місяців. Дякую
-
Ну прям три сообщения вверх
-
Її контакти можна знайти на її сторінці в ФБ, просто через пошук.
-
Ми подавались з Інною Коган, дуже задоволені. Вона адвокат, не консультант. При певних умовах щодо доходу заявника - її послуги можна покрити через legal aid Ontario (це держ служба юридичної допомоги). Консультації навесні були безкоштовні. Професіонал своєї справи. Все по ділу, без води. Ціна більш ніж адекватна, в порівнянні з тим, що тут озвучували, але залежить також від складності кейсу.
-
Список документів можете на офіційному сайті консульства в Едмонтоні подивитись
-
На офіційному сайті консульства має бути інформація.
-
Так
-
Обязательно и заполнить форму
-
Привіт, интересно или кто то уже получил вызов мед комиссии кто подался по этой программе? Или какой next step после подачи? Дякую
-
Дякую 🫶🏻
-
Хто портал 2 нещодавно отримував? Яка дата була портал 1?
-
Вже побачив, дякую
-
Я отримала сьогодні, десь 5 тижнів чекали але ми відправили before holidays!
-
А не легче все прикрепить сразу к аппликации. Ведь если есть дозапрос то аппликация идёт назад и опять ждать. Я в 2006 году когда делала иммиграцию на Канаду им такое прикрепила что у них не было ну ни одного вопроса ко мне. И моя иммиграция прошла за 8 месяцев
-
Кому цікаво можливо процес (в трекері) зміни eligibility на completed. Так ось навіть при наявності eCoPR та статусу Closed, eligibility може світитися досі як ще not started.
12 Jan 2024, 17:45
47328/446439
3 minutes ago