PR CUAET
-
Цей витяг і форму заяви що на сайті у консульстві і чек про оплату а також конверт із зворотному напрямку вже із маркою оплачений правильно відправляете в консульство и назад отримаєте лист
-
Дуже дякую. А писали якісь пояснювальні деталі щодо комсомолу?
-
Може після карток закриють, але зрозуміло що туди на має сенсу дивитись
-
Деякі навіть в комуністичних партіях були
-
Чула про неї багато позитивних відгуків.Я теж хотіла з нею подаватись,але якось не зрослось-писала ,дзвонила і не отримала зворотнього завʼязку. Знайомі з нею подавались -вже з картками. Якщо вона надає безкоштовні консультації-це здорово,бо досвіду в цієї програмі в неї багато.
-
@OstapBosak добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи для номінації треба мати певну суму коштів на рахунку чи це для федерального рівня? Дякую
-
Так, можна, у вказані години. Можна прийти раніше, щоб зайняти живу чергу.
-
Пояснення ніякого не писали, просто вказали Komsomol
-
Я не думаю, что им нужен будет комсомольский билет спустя почти 40 лет
-
Если запросят будем искать, если не найдем будем писать explanation
-
Можливо хтось знає заочна форма навчання буде зараховуввтися як Part time study для аплікації Express entry?
-
А документ есть что были в комсомоле? Его ведь может быть запросят а если запросят то перевод надо, а за него платить надо чтобы перевести
-
Дякую!
-
Не думаю, что стоит так переживать. Есть факт, который мы указали, как и просили. Дальше будем смотреть по ситуации
-
С таким раскладом, чувствую что мне придётся выписывать объяснительные письма мелким почерком по объёму не уступающему роману "Война и мир"🫨😶🌫 с учётом того, что одно объяснительное письмо на три страницы уже улетело вместе с аппликацией🫣🤔🤪
-
У нас і у основного апліканта still not started. Можливо це у тих хто йде по non EE, бо знаю що в ЕЕ заявках завжди першим йде eligibility completed.
-
Я думаю это последнее что IRCC может запросить, правда
-
При увольнении с предприятия где работала моя мама и где я работала у нас забирали профсоюзные билеты. Что им тогда можно предъявить 😳в этом случае?
-
eligibility в усіх депендантів буде як not started, воно тільки для основного апліканта
-
Таки через консульство
12 Jan 2024, 17:45
47353/452629
about a minute ago