PR CUAET
-
На жаль не можна. На даному етапі єдиний легальний спосіб подачі це поштою на TRP +WP
-
Мама моя хоть туда не влезла...в коммунисты, поэтому буду писать только за комсомол😏🤧
-
Good point, раньше почти все были комсомольцы и лучшие это указать
-
Вибачте не підскажете будь ласка за який термін до вичерпання можна подаватися на продовження Ворк перміту ?
-
Да, правда.
-
После комсомола брали в коммунисты ( только избранных).
-
Не виглядає. Я говорив і з людьми які отримали на сумарні 3 і які на нові три. Не зміг знайти спільного знаменника чи якоїсь кореляції
-
Еще один вопрос, может кто знает. В первые месяцы войны в Чехии ставили в паспорт штамп о "временной защите" (Strpen na uzemi). Некая виза чтоб находиться и работать. Думаю, в других странах что-то похожее было. Подпадает ли это под вопрос #3. "claims for refugee protection", IMM 5669, Questionnaire?
-
С 14 до 28 лет. В 28 лет выход был автоматически
-
Мне тоже интересно знать! Кто уже подался давно поделиться опытом пожалуйста 🙏
-
Якщо маєте причини, то можна будь коли поки не закінчився
-
Зараз діє administrative deferral of deportations for Ukrainian nationals Тобто поки що Українців не можуть депортувати, навіть якщо без статусу
-
У меня такой же вопрос.
-
Навіть у Квебеку. Але там після погодження IRCC їхнє міністерство повинно також погодити. Якщо не погодить то ПР можна отримати, якщо пообіцяєте покинути Квебек
-
Якщо у вас PGWP, і ви навчалися в іншій провінції, то відпрацювати треба буде 1 рік
-
Ви все правильно поисали. Квоти є, але поки що не тиснуть. Якщо набераєте 650+ то проходите, якщо набираєте 750-800+ то проходите дуже швидко
-
Знаю точно, что я была в профсоюзной организации 18 лет, но мой бывший муж этого не указал в моей апликации. И в иммиграционной службы даже не было вопросов по этому поводу. Также не было указано моего периода в пионерии😜🤪. Буду решать вопросы по мере поступления😖😶🌫 т.е., зададут вопрос, буду писать объяснительное письмо, не зададут, буду молчать и не напрашиваться на вопросы.
-
Все ще листопад. Терміни грубо від 2 місяців. В мене отримали тільки ранній листопад. Друга частина лситопада це в очікуванні
-
На деякі федеральні та провінційні треба, але не на всі
-
Суму вказати треба буде в форму 0008-4Б але сама сума не важлива. Були клієнти які вказували 500
12 Jan 2024, 17:45
47406/450239
2 minutes ago