PR CUAET
-
Ви все правильно поисали. Квоти є, але поки що не тиснуть. Якщо набераєте 650+ то проходите, якщо набираєте 750-800+ то проходите дуже швидко
-
Знаю точно, что я была в профсоюзной организации 18 лет, но мой бывший муж этого не указал в моей апликации. И в иммиграционной службы даже не было вопросов по этому поводу. Также не было указано моего периода в пионерии😜🤪. Буду решать вопросы по мере поступления😖😶🌫 т.е., зададут вопрос, буду писать объяснительное письмо, не зададут, буду молчать и не напрашиваться на вопросы.
-
Все ще листопад. Терміни грубо від 2 місяців. В мене отримали тільки ранній листопад. Друга частина лситопада це в очікуванні
-
На деякі федеральні та провінційні треба, але не на всі
-
Суму вказати треба буде в форму 0008-4Б але сама сума не важлива. Були клієнти які вказували 500
-
Хто знає як розпаролити лист, що прийшов по провінційній програмі? Дякую
-
У нас по суті іліджібіліті це номінація
-
І так і так нормально. Це не принципово. Головне щоб документи на 1+ рік в Альберті були
-
Той лист що вам дали підходить, просто він може не підтверджувати останній місяць
-
Чи відомо які наступні кроки? Біометрія а потім мед комісія? Дякую
-
Будьте акуратні з інстаграм консультантами по гуманітарній. Ціни високі, роблять пачками, і дууууже перехвалюють програму.
-
Скажете что у вашей мамы возраст уже не молодой, память тоже так себе 😂 Моя мама из комсомола вышла и рада была бы забыть о нем, говорит, ума хватило потом в коммунистическую партию не вступить 😁
-
Через професійний PDF, abo ILovPDFб, або просто надрукувати (або надрукувати через Microsoft print to PDF)
-
Залежить від вашої номінації. Яка провінція та який стрім
-
У меня мама вообще начала работать с 1974 года (в Украине) и уже в 1978 ушла в мореходку на рыболовецком судно в Литве и там она даже точно не знает, была ли она там зачислена в комсомол или нет, потому что в Украине она снялась с комсомольской организации это точно, а стала ли она там или нет, она не знает точно.
-
Там де друкувати є функція зберегти файлом він збережеться без паролю тоді
-
Можно в процессе заполнения редактировать
-
При прохождении м/о вам на руки дали бумагу. Вот ее и нужно добавить
-
www.youtube.com/watch?v=sWUUleGKlGI
-
Вони коли пропливають позначку CUAET залишають? якщо в мене дозвіл вже є три роки, чи можуть мені на більше продлити? Може хто знає І скільки часу зараз ця процедура займає
12 Jan 2024, 17:45
47421/429915
3 minutes ago