PR CUAET
-
Разве есть законные основания запрет на выезд ?) В Украине военное положение которое не может быть продлена больше чем на 90 дней, войну так и никто не объявил)
-
Це тільки цю форму потрібно прикладати, чи ще якусь додаткову?
-
І що немає ніякого механізму? В Україні ж не перший в світі авторитарний режим.
-
Там пишете що ви френд чи родич галочку. Адресу проживання, підпис
-
Та тільки одна професія з якою неможливо буде заїзати-ПРОСТОЛЮДИН. БОЯРИ і зеки на броні
-
Так. Я сама хочу додому, маму побачити, проте не готова ризикувати майбутнім дітей, якщо вирішать , що і жінки певних професій можуть стати корисними
-
Але коли ви громадянин Канади вже легше навіть якщо на вас справу відкриють в Україні. Єдиний мінус не приїхати туди.
-
Так і є. Наявність Канадського паспорту не дає імунітету при заїзді в Україну.
-
Підтримую
-
На жаль, громадянство іншої країни не позбавляє Вас українського. Для України Ви й надалі будете військовозобов’язаним. Як тільки спробуєте заїхати по відбитках, що здавали на біометричний паспорт в аеропорту Вам вручать повістку. Тільки відмова від українського громадянства. А це тільки за особистого підпису президента. Без врегульованих термінів розгляду Вашої заяви на позбавлення громадянства
-
Таке усюди і в Канаді також.
-
О ні, краще не починайте зі мною розмову таку в такому ключі:)
-
Та все одно стрьомно
-
Ну.. на pr подали, ждемо
-
В Канаді теє є.
-
Ви ще не зрозуміли що Україна гірше за раську? Там ЗЕКИ воюють і за гарні зарплати контрактники. А в Україні хто до призову? В очах можновладців -голота
-
Так вже в законопроекты защначено що всі мають стати на облік. Не станеш -порушив. Не знаю яка санкція, але дуже закручубть гайки, тому може і кримінальна.
-
Тут теж в Канаді таке є:) за доставку газу) гляньте ваші рахунки)
-
Вони можуть перевірити на кордоні чи є укр паспорт у вас, і якщо є - то ви вважаєтесь громадянином з усіма наслідками:( Хіба що ви зміните імʼя і прізвище? Або написання? Щоб не було співпадіння канадського паспорту і українського…. Але це вже якось страшно схоже на те, як тікали від русні наші прабаби і діди у 1900их міняючи імена я прізвища…
-
Ну, враховуючи те, що в Україні є додаткова оплата саме за транспортування природного газу по трубах, яка нараховується ще окремо від його споживання, то оцей увесь наш "стьоб" запросто може стати не стьобом. Тож якось не смішно зовсім
12 Jan 2024, 17:45
4764/431111
4 minutes ago