PR CUAET
-
Furthermore, it will become invalid if you live elsewhere beyond a certain length of time – generally six to eight months, depending on your province or territory.
-
Здається не більше 6-7 місяців
-
Подскажите пожалуйста на какое время можно покинуть Канаду, чтобы мед страховка не анулировалась?
-
Тут не написано нічого про психологів, коучів, лекторів та т. І. Чи треба їм отримувати дозвіл?
-
Quebec province. Я до трех месяцев по работе в Германию уехал. Значит будет все ок?
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, можливо, хтось з цим стикався. Йдеться про перейменування міста. Я народилася і проживала в м. Маріуполь, який у свідоцтві про народження записано як Жданов, оскільки нинішню назву повернули пізніше. Відповідно в анкеті та інших документах фігурує Маріуполь, а у свідоцтві про народження Жданов. Чи виникнуть питання у офіцера і як це можна вирішити? Заздалегідь дякую
-
У каждой провинции свои правила
-
Вже ні. Правила змінили в 2023б тепер партнер може отримати ОВП навіть якщо TEER 4-5
-
Так, є квти. Кожна провінція отимує визначену квоту від федерального уряду на кожен рік. Як та квота розприділяється внутрішньо між стрімам, не завжди відомо. Як і не завжди відомо скільки квоти ще залишилося. Альберта це наприклад публічно показує, більшість інших провінцій ні. Але квота таки є
-
Это более чем реальные цифры. Может быть будет чуть быстрее. Но в основном всегда почти точно там
-
В мене немає проблем з тим що консультації безплатні. В мене проблеми коли обіцяють золоті гори по гуманітарній, або роблять заявки на кшталт - програма для тих хто народив дитину в Канаді.
-
Обовьязково з вятягом та готовым конвертом з маркою
-
Скажіть будь ласка, чи можна замість воєнного білету прикріпити довідку с тцк, що знятий з військового обліку та признан непридатним ? Чи все ж треба робити переклад усього воєнника
-
Усім привіт. Хто робив мед огляд перед приїздом в Канаду, в особистому кабінеті була відмітка що ви її пройшли? Перед новим роком пройшла в Києві мед огляд, клініка результати мені надіслала, а от в особистому кабінеті вони не підтягнулися… Хвилююсь, що на кордоні офіцер не зніме обмеження з ворк перміту… В кого була така ситуація, поділіться, будь ласка, досвідом.
-
При этом на оф сайте «Work permit from inside Canada (initial and extension) 109 days»
-
Дуже дякую 🙏
-
Його мовою
-
Пояснювальний лист додати у довільній формі . Це не є проблема чи ваша вина
-
Где эти квоты можно посмотреть? Какова вероятность что не попаду в них?
-
Вітаю. Заповнював форму 5257, та не можу завантажити ії. Якась помилка у файлі. Перевірив два рази. Усі дані заповнені. У когось таке будо? Як вирішували?
12 Jan 2024, 17:45
47691/431102
about a minute ago