PR CUAET
-
Поміняють закони і стануть...
-
Доброго вечора! Зараз заповнюю заявку на новий Work Permit. Треба загрузити свідоцтво про шлюб. Підкажіть хто подавав, я так розумію його треба перекласти? Дякую
-
Так і є
-
Але ті, хто виїхали легально з України під час війни - не військовозобовʼязані:) бо інакше не мали б права легально виїхати)
-
а з кримінальною справою в армію не беруть 😅
-
Внесуть правку- що всі військовообязвні самі повинні явитись в воєнкомат для отримання повістки. За невиконання - кримінальна справа
-
І виходить, якщо встигнути отримати паспорт іншої країни до закінчення дії свого паспорту - цей процес не станеться.
-
Я те ж саме й маю на увазі. Ми з чоловіком виїхали з України ще кілька років тому. Через пару років закінчується паспорт. Але чи дадуть новий без проблем. - навряд чи
-
Ну це вже конкретно порушення конституції. Бо якщо людина легально виїхала - то вільна бути там, де хоче. Хіба що станеться той алгоритм, який Олександр написав з паспортом, повісткою ітд.
-
Такий алгоритм - так. Але поки є паспорт - справу не відкриють. Ну в все ж таки ще є надія, що ця клята війна і мобілізація разом з нею закінчаться…
-
Ну, можуть прийняти закон, що ті, хто виїхав легально до повномасштабного вторгнення або вже після нього - порушують закон, бо не повертаються назад. Нічому не здивуюся, якщо чесно
-
А щоб видали паспорт - потрібно стати на облік. Далі повістка. Не явився- кримінальна справа
-
А щоб видали паспорт - потрібно стати на облік. Далі повістка. Не явився- кримінальна справа
-
А по якій причині? Людина виїхала тоді, коли мала на це право. Якщо їй особисто повідомили про те, що зобовʼязаний повернутись - тоді можливо, а інакше - які законні підстави для відкриття кримінальної справи?
-
Ну ті хто легально виїхав, то вони ж не порушують закону. Тут мабуть скоріше мова про тих, хто виїхав по шляху і мав повернутись, а не повернувся…тобто лише ті, кого можна «відслідкувати» що порушили закон.
-
Справу не заведуть, а ось паспорт новий закордонний по закінченні діючого чи видадуть? Від нашої влади ж можна очікувати , що завгодно
-
Хто робив цю форму, буду вдячна за допомогу в консультації 🥹🙏
-
Чому ні?
-
А хто легально, то не відкриють справу? Яка різниця як виїхати. Навіть якщо громадянин України з PR хоч 10 років, але потрібні будуть конс.послуги то справу завести буде легко
-
Я думаю на таких справу навряд чи можуть завести?
12 Jan 2024, 17:45
4786/462065
3 minutes ago