PR CUAET
-
Что же тогда указывать тем, кто не служил, военника нет, только временные билет давно просроченный? Как доказать что не служил, вот в чем вопрос… с этим к иммиграционному юристу?
-
Ще буває, що людина виїхала давно, до 27 років і більше не поверталась, тому є тільки приписне
-
Там ще була веб форма. Чи працює зараз не знаю, думаю, повинна. Там треба зверху писати в формі Ukraine2022.. але чесно, то як в рельсу, проте докази того, що ви потурбувалися хоч будуть www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-to-welcome-those-fleeing-the-war-in-ukraine.html
-
тут более детально изложены понятия нежелательных категорий
-
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/I-2.5/page-6.html#docCont
-
Дякую 🙂 тоді не ясно чому вся ця гілка з питаннями, що надати в якості відповіді
-
Через консульство. Стати на облік. Витребувати документ з України. Чи консульство такий надасть
-
А якщо ще нема 27 років, то і військовий квиток отримати не міг, бо видають після 27🤷🏻♂️
-
Я не чув шо така справка як стандартна форма взагалі існує.
-
Працювала, вчилась в універі, не була в україні - у кожного різні причини
-
Вони можуть писати пояснювального листа але ж ми всі розуміємо, що вони не зацікавлені в цьому. Це треба туди йти особисто 🤷🏻♀️
-
А стати на облік і витребувати якийсь подібний документ займе багато місяців якщо вони взагалі таке можуть робити (вперше чую якщо чесно). Тут люди справку про несудимість по 3 міс ждуть і це впринципі легка процедура для отримання інформації з бпз даних мвс. А про наші вк годі й говорити. Таких баз навіть нема щоб взяти звідкись достовірну інфу