PR CUAET
-
Добрый день, подскажите пожалуйста как записаться в консульство в Торонто на получение нового паспорта, если нет слотов, а в электронной очереди ждешь и не понятно сколько так ждать
-
на их сайте пишет что сегодня NOI отправляли тем у кого 350 - 424
-
Я чого питаю. Бо зустрічав неофіціальну інформацію що другий паспорт можно тільки в україні оформити але не в консульстві
-
Ну, я точно не знаю. То було лише моє припущення. Ми ще самі довідки не робили...Лише збираємося зараз.
-
подскажите, там 4 варианта теста, нужен CLBA?
-
Просто чув про випадки коли подавали замість свідоцтва подавали наприклад family book
-
Ясно дякую.я відправив десь 27грудня у консульство довідку з дії.в тепер думаю що робити чекати.чи перекладати по новому у сертифіковано перекладач
-
Підкажіть будь ласка,якщо мої батьки приїдуть до Канади по Visitor Visa до 31 березня,чи є в них шанс отримати Work Permit в аеропорту?
-
Свідоцтво обовʼязково. Якщо їй не видавали, так і пишіть. Вони мабуть це теж знають
-
Мабуть, через те, що з сьогоднішнього числа Канада вже визнає апостиль. Тож якщо довідка буде з апостилем і англійською, то завірити вже не треба
-
Вибачте, рідко можу відповідати через роботу🤪 Я на вихідних спробую розписати всю процедуру і написати відповіді на можливі питання. Можливо комусь знадобиться І на ваше питання відповім Дякую
-
ISAEV | Сертифіковані переклади для Канади з будь-яких мов ᐈ isaev.ca isaev.ca/ukr
-
Хто знає чи правда.що з 11.01 24 року консульство України в Канаді. Не буде завіряти довідки про не судимість
-
А не подскажете, где можно предварительно подсчитать, сколько я смогу балов набрать?
-
Подскажите кто Сегодня получил NOI, какие у Вас баллы??
-
Сейчас выборка для трейдс OInP🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
На форумі canadavisa
-
А де ви дивитесь щоб таке просили?
-
Я дивлюсь іноді там просять переробити ці пр портал фото, тому я відклав це на потім щоб не платити повторно, а по чеку просити переробити якщо що бо в мене треба 5 фото робити а це більше 100 дол
-
Я читала, що фото на 2й етап має бути не старше 12 місяців, якщо 2й етап настане швидше ніж заекспайриться фото, то по-ідеї можна буде заюзати те саме🤔
12 Jan 2024, 17:45
478/448143
2 minutes ago