PR CUAET
-
Ну це вже конкретно порушення конституції. Бо якщо людина легально виїхала - то вільна бути там, де хоче. Хіба що станеться той алгоритм, який Олександр написав з паспортом, повісткою ітд.
-
Такий алгоритм - так. Але поки є паспорт - справу не відкриють. Ну в все ж таки ще є надія, що ця клята війна і мобілізація разом з нею закінчаться…
-
Ну, можуть прийняти закон, що ті, хто виїхав легально до повномасштабного вторгнення або вже після нього - порушують закон, бо не повертаються назад. Нічому не здивуюся, якщо чесно
-
А щоб видали паспорт - потрібно стати на облік. Далі повістка. Не явився- кримінальна справа
-
А щоб видали паспорт - потрібно стати на облік. Далі повістка. Не явився- кримінальна справа
-
А по якій причині? Людина виїхала тоді, коли мала на це право. Якщо їй особисто повідомили про те, що зобовʼязаний повернутись - тоді можливо, а інакше - які законні підстави для відкриття кримінальної справи?
-
Ну ті хто легально виїхав, то вони ж не порушують закону. Тут мабуть скоріше мова про тих, хто виїхав по шляху і мав повернутись, а не повернувся…тобто лише ті, кого можна «відслідкувати» що порушили закон.
-
Справу не заведуть, а ось паспорт новий закордонний по закінченні діючого чи видадуть? Від нашої влади ж можна очікувати , що завгодно
-
Хто робив цю форму, буду вдячна за допомогу в консультації 🥹🙏
-
Чому ні?
-
А хто легально, то не відкриють справу? Яка різниця як виїхати. Навіть якщо громадянин України з PR хоч 10 років, але потрібні будуть конс.послуги то справу завести буде легко
-
Я думаю на таких справу навряд чи можуть завести?
-
ips.ligazakon.net/document/T012235?an=133
-
В мене питання з приводу форми ІММ 5476 (це саме ця форма, яку повинен прикладати аплікант (в моєму випадку це моя мама, якщо я замість неї заповнюю аплікацію))?
-
Багато хто виїхав ще до повномасштабного вторгнення. Що їм пред'явити?
-
Я думаю вони можуть починати з простих людей. А коли буде подана заявка громадянином на вихід з громадянства - буде перевірка чи нема кримінальної справи по тій чи іншій причині…
-
Як це можна буде довести? Пересадити усіх митників при цьому по тюрмах? Усіх лікарів, які давали липові довідки? Інших держслужбовців за видачу липових довідок?
-
Доречі, з громадянства не можливо вийти, якщо на людину є кримінальна справа та рішення по ній. Якщо вони повідкривають справи та приймуть рішення по ним стосовно тих, хто виїхав не легально - такі громадяни я так розумію не зможуть вийти з громадянства України та будуть вважатись такими, що перебувають у правових відносинах з Україною, тобто підлягають мобілізації і всьому іншому…
-
Так
-
Распространяется ли это на нас ...мы то можем их получить. Всего-то нужно на учёт стать военный.
12 Jan 2024, 17:45
4794/412098
34 minutes ago