PR CUAET
-
Тому и запитую
-
Читав, мабуть погано Не бачу саме «must”
-
Саме з Канади, почитайте умови. Я там це зустрічала
-
Найдите сообщение, попросите автора скинуть 🤷♀️
-
Хотелось бы увидеть этот запрос
-
В какое время открывается подача?
-
Це через суд уже?
-
хм, не помню чтоб у нас так было - жена тоже не загружала. но мне кажется мы отдельные заявки подавали
-
Подскажите, пожалуйста, на сайте консульства говорится, что за оформление паспорта ребёнку до 16 лет консульский сбор ($53) не берётся, но берётся сбор за рассмотрение заявления. Кто знает, какая сумма и как её оплатить? Спасибо!
-
так
-
Это вам такое пришло?
-
І сам сенс програми я хочу тут залишитись, та не можу пройти по економічній, пожалійте , дозвольте, я вже виріс тут корінням і не уявляю де ще можу жити. Якщо б по цій програмі приймали людей з-за кордону, то тоді б усі бажаючи могли подаватись
-
Мусите бути в Канаді
-
В этом случае можно рассчитывать только на аппеляцию по кейсу. Здесь тупик
-
Все добре, але мусите відпрацювати рік в Калгарі. Якщо хіба у вас до Канади був аналогічний досвід, тоді можна швидшн
-
Питання? Комусь відказали в пр якщо подавалися через гуманітарну програму?
-
У меня вообще нет никаких документов и их невозможно сделать
-
Скорее всего
-
З нею спочатку, потім з дівчиною, що вела справу. Інна все фінально перевіряла перед подачею.
-
А хто Вам сказал що не можливо подовжити. Мама моя отримувала перміт (паспорт до вересня 25) Їй офіцер сказав: не хвилюйтеся, потім зробите новий паспорт і подовжити ВП. Він не казав, що до 31 березня і все...кінець.
12 Jan 2024, 17:45
48015/466887
2 minutes ago