PR CUAET
-
Я думаю вони можуть починати з простих людей. А коли буде подана заявка громадянином на вихід з громадянства - буде перевірка чи нема кримінальної справи по тій чи іншій причині…
-
Як це можна буде довести? Пересадити усіх митників при цьому по тюрмах? Усіх лікарів, які давали липові довідки? Інших держслужбовців за видачу липових довідок?
-
Доречі, з громадянства не можливо вийти, якщо на людину є кримінальна справа та рішення по ній. Якщо вони повідкривають справи та приймуть рішення по ним стосовно тих, хто виїхав не легально - такі громадяни я так розумію не зможуть вийти з громадянства України та будуть вважатись такими, що перебувають у правових відносинах з Україною, тобто підлягають мобілізації і всьому іншому…
-
Так
-
Распространяется ли это на нас ...мы то можем их получить. Всего-то нужно на учёт стать военный.
-
Короче, всем срочно заняться рождением 3го ребенка!!))))
-
Стоп. Там же написано, що якщо є джоб офіцер і робота то нічого не треба показувати 🤔
-
Так і Канада дає швидко, краще тут)
-
Поїдемо на відпочинок на 2 роки до Аргентини, там й громадянство отримаємо.
-
Так, аргентина через 2 года гражданство даёт, можно потерпеть там
-
Дякую вам !
-
До чого тут це. Я кажу що треба буде продовжувати його або отримувати громадянство. А якщо буде кримінально справа чи вирок то буде вже інша історія
-
Консульства вимагають повний
-
Ну оф. инфа есть в источниках в гугле, но у нас как обычно ничего по закону не работает. Там им якобы год даётся на раздумия и месяц на подписание президентом. Плюс пошлина платится и опять же, паспорт нужен))
-
Якщо таке буде творится, то вже буде типу Північної Кореї. І вже ви будете тоді далеко не один такий. Тож почнуть усі звертатися за політичним притулком
-
Можете підказати чи вірно я вибрала все що необхідно оплатити, якщо нас 2+1 (дитина)?
-
А хто Канаді чи вам дасть інфо з кримінального провадження поки вироку не буде? Тайна слідства. Короче геморой може буть ще той
-
Так хіба це проблема - не бути відсутнім/ відсутньою в Канаді більше 2 років підряд?
-
Если карточку не продлить - нет ПРа, если не живёшь больше 730 дней в течении 5 лет, нет ПРа, как-то совсем не похоже на пожизненно
-
Невідомо, чи визнає Канада кримінальну справу, порушену Україною щодо вас, через те, що ви не поїхали воювати. Швидше за все - ні
12 Jan 2024, 17:45
4809/435863
3 minutes ago