PR CUAET
-
немає такої умови. Я неодноразово подавав на корпорації які молодші, але складніше довести що компанія legitimate
-
Дуже дякую. А як можна не чекати рік, якщо в умовах написано що корпрація має бути зареєстрована і вести активний бізнес 1 рік?
-
для aos нам не треба, це якщо у вас немає Українського CUAET
-
Доброго вечора. Потрібна порада що робити і як діяти. Я подала на піар по Атлантичній програмі з роботодавцем.Сьогодні прийшов на пошту лист від уряду Нової Шотландії про початок розслідування. Питання:Якщо у роботодавця відкличуть підтвердження провінції що буде зі мною?
-
Зараз за загальними правилами - але якщо витримаєте всі процедури, то можете. Теоретично можете рік і не чекати
-
Раніше це взагалі було супер легко, не треба було реклами і середньої ЗП
-
Можете
-
Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь
-
Ні, я не ставав в Е чергу.
-
Так а в якій годині ви зловили?)
-
Щойно переглянув - не бачу такої вимоги. Останній раз подавався в такій ситуації літом 2023го, Компанія була відкрита в жовтні 2022 Отримав 3 LMIA за 3 місяці.
-
Скажіть будь ласка, а ви до того ставали в Е чергу? Бо я стала як тільки вони зробили цю функцію, досі нема місця і зловити не можу, так ось думаю, може того що мій емейл вже в черзі
-
Не продлевают
-
Тобто якщо я подам сам себе від лиця корпорації одразу на dual-intent то не буде вимоги 1 року ?
-
По звичайному dual-intent такої умови немає
-
Ви праві. Ця умова дійсно є для тих хто подається лише по ПР
-
7 год по часу Торонто?
-
Майте на увазі що це не дешевий шлях, якщо бізнеш лише для цієї цілі, треба мати дохід сервіси і тд, а ще платити ЗП зі всіма податками і тд
-
Так, це PNP, просто відповідь була на питання, як виглядає AOR. Програма інша
12 Jan 2024, 17:45
48598/474652
4 days ago