PR CUAET
-
Ще раз – згідно з повідомленням Сергія – Канаді пофіг як ви виїхали, чому не воюєте та інше. Важливо лише чи воювали чи ні, та чи не за "погану" сторону. Всякі воєнні злочини чи не скоювала людина та все біля того.
-
А что за ссылка?)
-
Тому що служба обов'язкова як офіцери знають, а люди які не служили мають пояснити
-
Чтоб вы понимали сейчас много русских в Америку сбежало через Мексику их ведь тоже мобилизуют. Так вот все они подались как беженцы. А по политической защите- видео встречи с тцк например, агрессией, стресс, убивать не ходу и тд. Именно так сейчас русские в Америку приехали. И им платят соц помощь. Оплачивают языковые курсы. А наши по upa пашут и сейчас подходит 2 й год окончания и им всем за свои деньги надо оформить TPS чтобы не легалом не остаться
-
Вам виділити речення про українські закони чи самі знайдете?
-
З чого ви взяли що вони "почали" перевіряти факт порушення? З чого ви взяли що вони "підняли" закони України про військову службу саме зараз? Вони ці запити задовго до війни надсилали з таким самим текстом.
-
Підкажіть будь-ласка, якщо я подаю заяву за чоловіка (він в Україні), я можу замість нього підписати? Чи треба шоб він заповнив та надіслав, а я роздрукую?
-
Хіба так? Ви впевнені? Можливо якщо людина порушила кримінальний кодекс ТА цей визнається злочином в Канаді за який є покарання від 10 років тюрми? Або якщо не пройшло 5 років від моменту відбуття покарання. Отже в цьому випадку людина має: 1) форму що не служила 2) справку від України про відсутність судимості. Тобто підстав для відмови в ПР немає.
-
Ууууу🫠🤪
-
На тот самый портал куда нужно загрузить фото для ПР карт. И ждать последнее заветное сообщение - Congratulations you are a permanent resident of Canada :)
-
Ви ще не відділили мухи від котлет. Маєте кейси в США чи будь де щоб УКРАЇНЦІ отримали статус біженця?
-
Так, він надасть ПР
-
Перефразую. Що буде робити офіцер, який виявить що українець перетнув кордон в незаконний спосіб, тим самим є адмін чи кримінал порушником в Україні. Він дасть пр щоб ця людина потенційно продовжувала порушення ще і канадського закону чи просто відхилить заявку?
-
Yeaahhhh)))
-
Це перевірка на кримінал є, офіцерам треба знати що ви не воювали і не були криміналом десь
-
Ну вот
-
В Канаді також їм біженство дають, на днях про це писали консультанти в гілці Гуманітарної програми
-
Мне кейс не нужен я гражданин Канады.
-
Та навіть це можна подолати. Проблем додає, але не має відповідного закону в Канаді.
-
Зара відкривають на тих хто влк комісію пройшов і зник
12 Jan 2024, 17:45
48714/440739
2 minutes ago