PR CUAET
-
Вам виділити речення про українські закони чи самі знайдете?
-
Підкажіть будь-ласка, якщо я подаю заяву за чоловіка (він в Україні), я можу замість нього підписати? Чи треба шоб він заповнив та надіслав, а я роздрукую?
-
Хіба так? Ви впевнені? Можливо якщо людина порушила кримінальний кодекс ТА цей визнається злочином в Канаді за який є покарання від 10 років тюрми? Або якщо не пройшло 5 років від моменту відбуття покарання. Отже в цьому випадку людина має: 1) форму що не служила 2) справку від України про відсутність судимості. Тобто підстав для відмови в ПР немає.
-
Ви ще не відділили мухи від котлет. Маєте кейси в США чи будь де щоб УКРАЇНЦІ отримали статус біженця?
-
Перефразую. Що буде робити офіцер, який виявить що українець перетнув кордон в незаконний спосіб, тим самим є адмін чи кримінал порушником в Україні. Він дасть пр щоб ця людина потенційно продовжувала порушення ще і канадського закону чи просто відхилить заявку?
-
Ну вот
-
Мне кейс не нужен я гражданин Канады.
-
У меня одноклассница сейчас в лос анжелесе. Так что знаю не по наслышке. Там русские все на беженство сдались . А у наших проблемки