PR CUAET
-
CELPIP легче и немного дешевле,но он только для Канады.IELTS международный.
-
Ви взагалі читаєте мої питання? Українцям можливо отримати біженство тільки якщо вони виїхали з окупованої території
-
кто знает, есть ли возможность податься на новый паспорт в Торонто без записи, в порядке живой очереди? Не могу получить слот, паспорт скоро заканчивается.
-
Ці перевірки були і раніше. Можливо, не так часто як зараз, але вони були. Офіцери, даючи запит, чітко пишуть - в Україні військова служба обов'язкова для чоловіків, тобто це частина життя чоловіка. Так само як і навчання у школі, коледжі/університеті - це період нашого життя. І ми маємо сертифікат, дипломи і ми їх додаємо до заявок. То чому офіцер не може зробити запит на військовий квиток? Для них це просто і логічно - підтвердить документально і все. Те, що у багатьох цього військового квитка немає, з будь-яких причин, вони можуть прийняти а можуть і ні. Наразі невідомо як буде далі. Ми можемо тут сваритися, виясняти хто прав а хто ні, але останнє слово по кейсу буде за офіцером.
-
Со Львова в начале вы не слышали сколь подались ? Так вот не мало. И давали пр . Лично моя сестра знает такую секретную
-
А с оккупированых территорий это не я писала ответ
-
Это факт , и многие с западной Украины в начале получили по беженству пр
-
Это чтобы вы понимали что аппликация это опросник с подтверждением документов и если нет документов то объяснительное письмо, а там офицер решит что будет
-
Это вроде одно и тоже. Ведь есть политическая защита и есть гуманитарная. И та и та беженство - я так рассуждаю
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка є люди в групі хто проживає в Калгарі і брав справку про несумісність з Турції? Дякую
-
Пр по гумонитарке