PR CUAET
-
ну це й так зрозуміло що на візи нічого не перевіряли. навіть на судимість не було ніяких перевірок
-
я думаю що людей з таких країн як іран чи венесуелла, де диктаторські режими які можуть заслати свого козачка перевіряють ще більш ретельно ніж українців
-
Вже отримали, можете звичайно!
-
Всегда всех проверяли , меня в Аргентине допрос был настоящий с собеседованием с офицером
-
я сьогодні запитував в друга який емігрував в канаду ще 3 роки тому з україни - він також надсилав всі ці доки з військовим квитком тоді
-
Ще раз кажу не було перевірок в українців які подалися в 22му році по куает, перевірки почалися саме в кінці літа поточного року
-
тому що одна справа коли тебе тимчасово захищаюсть від війни (і таких як ти мільйон - нема часу щоб всіх ретельно перевірити) і зовсім інша коли тобі надають статус постійного резидента
-
Вот я целый вечер пытаюсь это объяснить. Что это нормально что всех проверяют . Я в Аргентине когда было собеседование с офицером каждый документ он открывал и вопросы задавал. Ответы сверял с оригиналами , я их должна была принести с собой в обязательном порядке. И всё это собеседование я проходила на французском ( ну конечно ещё я будем говорить на нем вообще не говорила) и так у меня ответы были французско испанские. А здесь из за этих военных целую историю сделали
-
і справки про несудимість не просили. взагалі нічого по факту окрім укр паспорта.
-
PR і тимчасова віза в назві якої є слово Emergency трохи різні речі і відповідно перевіряють теж зовсім по різному
-
В нас з Норвегією схожа історія. Ми коли подавали на возз'єднання сім'ї, заповнювали опитувальник плюсом до кучі бумаг - що вам дарували на весілля? Ваші батьки були щасливі на весіллі? Як відреагували батьки на заручини? 🤯🤯🤯 А потім я летіла з дитиною і з пачкою документів, то в Осло мені допит влаштували і я на своєму ламаному англійському їм доказувала що це все