PR CUAET
-
Ну вот , а сейчас у наших украинцев лучшая ситуация. Язык учат прямо в стране и работают тут же. Ну а доки надо всё предоставить. Всё будет у наших украинцев хорошо. Просто если б этот кипишь с этим законом Зел. То и подозрений у людей не было бы
-
Никак. Живая очередь и очередь на подачу паспорта по записи идёт в отдельные окошки. Там четко принимают по реестру записи. Желающих туда прорваться достаточно каждый день. При мне была семья, которая шантажировала тем, что они прилетели из далека и потратили всю зарплату на перелет и их теперь должны принять без записи. Но по записи пришли живые люди и их же не будут заменять кем то без записи. Моя очередь, например, по времени сдвинулась, так как предыдущие задержали: там были дети , которые никак родители не могли сфотографировать.
-
я особисто вірю що почали активніше перевіряти людей як згадували вище - з липня 23-го. але з чим це звязано тут можна лише догадуватись. може були преценденти коли якісь кримінали чи військові/дезертири почали проникати в канаду з візами куает (я особисто чув один випадок від знайомого який воює що діючий військовий якимось чином втік прямо в канаду в 22му році, деталей не знаю), а може україна почала в канади запрашувати якісь дані про тих хто подається на пр і тому канада почала більш ретельно перевіряти військовозобовязаних.. складно сказати, це все лиш догадки і ми навряд дізнаємось правду. але причин тому що це стало чи буде більш масово достатньо
-
Не слушайте советы,где говорят ничего не писать. Если у кого-то прошло,то это просто повезло.Мне приходила эта форма для заполнения из-за работы в полиции.Я не знала тогда как правильно и написала сопроводительное письмо,что я не служила в армии и т.д.,саму форму не заполняла. Мне пришёл запрос на паспорт и....визу не вклеили,вернули пустой.Как выяснилось из-за того что не заполнила форму.Потом как некоторые советовали выше,я заполнила саму форму писала "None ".Так же писала в кризисную форму так как запрос на паспорт уже был и после этого пришёл повторный запрос и визу вклеили.
-
Важаю, що доступу до отримання PR не мають тількі люди, у яких є не закриті питання з війсковою службою в Україні (СЗЧ або дезертирство), навіть якщо надати всі документи та правдиву інформацію при заповненні апликаціі и нічого не приховувати.
-
Да меня тоже в аэропорту в Торонто в иммиграционной службе допрашивали и вопросы задавали , потом пр дали прямо в аэропорту. Адрес обязательно надо было указать по какому остановишься , наличие денег и много другого. Я до сих пор когда в аэропорт попадаю у меня картинка- офицер с Торонто
-
Форму в любом случае надо заполнять и перевод военного или прописанного и плюс фотокопия оригинала. Это всё надо к аппликации прицепить
-
спасибо за ответ
-
занимательная история. спасибо. кстати, я имел ввиду Октябрь 2022. Столько я не могу поймать слот. Что делать в такой ситуации не понятно.
-
Эта форма женщин тоже касается?
-
В нас якраз це все ще припало на часи ковіду, Норвегія одна з останніх відкрила кордони і лише для сімей. В мене були всі наші документи, всі документи з роботи чоловіка + писав листи про моє поселення + його роботодавець писав листи. То був треш. За вакцини ще пристали.
-
То ж Ви хочете сказати, якщо чоловік вкаже в IMM5546 данні з військового квитка про те, що він не звільнений та значиться у ЗСУ на етапі подачі цієї аплікаціі, то офіцер не побачить причини відмови у PR?
-
Привет! Я работаю Marketing Consultant в фирме. И хочу подаваться по ноку 11202. Но зп у меня ниже чем average в alis.Alberta.ca Это может быть проблемой?
-
Напевно залежить від офіцера, але припускаю що в них є можливість перевірити людину на відношення до військової служби навіть під час війни.
-
Це дуже чутливе питання. Я хочу сказати що є процедура визнати статті з ККУ з номерами 400+ недійсними на етапі кримінал чеку. Це звісно потребує часу та такий ПР буде дуже проблемний, проте це можливо. Теоретично. Не знаю на практиці людей які то робили. Але якщо людина подасть правду та не буде мати судимості, то я вважаю що це не буде проблемою.
-
хоча це звичайно максимально грубе порушення і за таке можуть пр забрати пізніше коли виявиться правда