PR CUAET
-
а якщо не вкаже то як офіцер це перевірить? запитів в укр поки що не було здається
-
ну тобто запрос то зробити можуть і може навіть відповідь якусь отримають але вона може бути зовсім не достовірною бо як я вже казав - одна і та ж людина в одному військоматі може бути в розшуку, а в іншому вже давно воює. яку тоді інфу має подавати міноборони чи хто там?
-
нема. у нас до цього часу бардак у військоматах коли людині яка вже тривалий час на передку приходять повістки із військомату чи подібні казуси. єдина база поки ще не запрацювала і якщо вони в середині не можуть там привести це все до спільного знаменника то що й говорити про якісь запроси з інших країн
-
Так, але ці два правопорушення військового порядку, які я вказав підпадають под кримінальну відповідальність, і людина яка вкеже це все у заявці фактично зазнається в цих правопорушеннях.
-
на канадскую конституцию могут ссылаться граждане канады с канадским паспортом, а не люди с временными визами
-
Мне прислали так как я в полиции служила
-
Вони підпадають під кримінальну відповідальність щоб залякати від дезертирства/сзч. Сама суть кримінальної відповідальності - це ізолювати людину небезпечну для суспільства . Дезертир під це не підпадає, ніякої явної загрози не несе своїми діями, просто роблять жорсткіші покарання шоб уникнути массовості
-
якщо не служив в укр армії то не значить що не вбивав українців за днр
-
і як це доказати чи заперечити офіційними документами які вони просять?
-
и то, что приходят запросы о информации о службе в армии в украине (и других странах) тому подтверждение. ведь если в канаде нету срочной службы то почему тогда она так волнует офицеров?