PR CUAET
-
Доброго ранку! Підкажіть контакти адвоката хто займається питаннями гуманітарної програми
-
Вам стоит делать выбор исходя из ваших личных данных. Подберите себе подходящую программу (читайте на сайтах провинций или оцените шансы у иммиграционного консультанта)
-
Консульство в Ванкувере, личное присутсивие
-
Я думаю лучше обратиться к иммиграционному адвокату. Только канадскому
-
Доказ про те що не служив, не ухилявся і виїхав до 24.02.2022
-
А шо треба?
-
А взагалі така довідка хоч існує?
-
Ніяка країна не буде займатися цим, по перше це дуже затратно по коштам, людей приїхало дуже багато, як в Канаду так і в інші країни, по друге вони будуть поважати права людини на вільне пересування та на свободу
-
Просто кіпішую заранее)
-
Поки ніхто)
-
Неа
-
А хто Вас запитує коли виїхали?
-
Привiт, цiкаво якщо робив мед комiciю для Cuat, треба буде знову робиту нову для нової программи? Дякую
-
Знаю що ті кто там не ставив того дозапрос не отримували
-
А коли подавався то відмітку ставив що служив?
-
Ну прочерки став тай все
-
Так потрібно , буде новий запрос від офіцера , але бувають випадки коли не просить офіцер заново проходити ( дуже рідко , але такі випадки трапляються )
-
Понял. Дякую)
-
Дорогие, может кто-то обладает информацией, Как заказать справку о несудимости из Германии, может кто-то делал или знает в какой организации?
-
А якщо є два талони для мене з дочкою, але з різницею в тиждень. Чи приймуть нас вдвох по першому талону? Нам треба летіти в Едмонтон, це й так недешево. А ще жити там тиждень, це взагалі... 😔
12 Jan 2024, 17:45
48950/450601
37 minutes ago