PR CUAET
-
Воркперміт можуть отримати тільки громадяни України або члени сім'ї громадян України - супруг та діти до 21 року.
-
гарно дякую за відповідь, нехай щастить.
-
Ну в неї ж ще не пройшло 6 місяців з дати прильоту? І вона зараз полетить з Канади? Віза в неї багаторазова та мінімум на 3 Роки?
-
Остап , підкажіть будь ласка чи потрібна довідка про судимість з України коли вже подаєшся на канадський паспорт ? Тобто після отримання PR не виїжджати з Канади , то чи знову треба буде ця довідка? Дякую
-
Вона хоче поїхати поки заявка на work permit в розробці. Здається так не можна. Треба дочекатися
-
Ви маєте паспорт громадянина України? Якщо ні - то вам правильно відмовили у візі CUAET. Вам вже більше 21 року і ви вже не є членом сім'ї громадян України своїх батьків. Просто подавайтися на звичайну візу.
-
Дякую за Ваше повідомлення, я перевірила, оплату зняли🥳🥳🥳.
-
Дякую
-
Ну, якщо бути логічними, то не видати довідку про несудимість людині, яка перебуває за кордоном, просто не мають права. Але ж наші закони і логіка не мають внутрішнього зв'язку зазвичай
-
Ви подаєте на воркперміт - тому дати expire ставите воркперміта. Взагалі, це дата легального статусу, а він встановлюється пермітом чи візіторрекодсом . Він може бути і без цього, але з візою - це пів року від дати в'їзду до Канади , навіть якщо віза 10 років. І у вас статус Worker, раз маєте воркперміт
-
Добрий вечір. По можливості, допоможіть будь-ласка з таким питанням хто зможе : Мої батьки мають українське громадянство та вже як рік живуть в Канаді. Я маю громадянство іншої країни та подавався по програмі "CUAET", прийшла відмова у виді "Refusal Letter Generic", не дивлячись на те що я їм відправив додаткові документи (свідоцтво про народження, свідоцтво про одруження батьків, два листа Work Permit батьків, та їх паспорти) по листу "Procedural Fairness", де вони потребували докази того що я є дитиною своїх батьків. Наразі з відмовою не маю уяви як потрапити в Канаду до своїх батьків, мені 24 роки. Дякую за увагу!
-
І тут кислород перекрили!🤷🏼♂️
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
На розгляді…але команду вже дали,через кордон чоловіків не випускають з 3-дітьми,
-
Тут є імміграційні консультанти. Якщо імміграційний адвокат - то ось t.me/Lawpoint_Canada
-
Заспокойтесь .я сам холодний сиджу 🙁🤨
-
Таке питання, в мене та у дружини віза V-1 Visitor з expire у 2028 році, ворк перміти до 2025, ми хочемо подовжити ворк перміти ще на 3 роки - Що вказувати у заявці та у формі IMM, Visitor, чи Worker? та які дати expire ставити? бо на сайті вказано якщо є валід ворк перміт то ставте його, але ж сама віза довше.
-
Ви мене лякаєте 😰😰😰 Бо чоловіку треба буде ще отримувати довідку.
-
На сайті взагалі вказано, що свідоцтво про народження є обов'язковим лише для дітей, які йдуть як депендент, як підтвердження родинного зв'язку.
-
Да,через нотариуса
12 Jan 2024, 17:45
4896/462021
3 minutes ago