PR CUAET
-
Будьласка дайте знати якщо прийде запит вам🙏,, ви з якої провінції?
-
Я бажаю щоб ваша мама не отримала додаткову медецину 🥰також б не хотіла заново перездавти це все час затягує . Мої батьки приїхали в серпні цього року я за ними поїхала щоб їх забрати сюди , вони не взмозі буди самі це зробити , медецину пройшли у вересні а у грудні я вже їхподала , і чекаємо ,-поки все глухо
-
Доброго дня! Ми вчора зайшли на цей сайт, але не знайшли статистики по Non EE. Можете підказати де можна подивитись?
-
A вы в какой провинции живете?
-
Привіт!) Чи міг би хтось розказати про процес запису на біометрію?🙏 Отримала biometric instruction letter, перейшла за посилання, вибрала локацію і дату для здачі біометріі і забронювала її. Але зайшла в трекер сьогодні і там вказано, що треба оплатити біомтетрію і відправити їм, щоб вони відправили запит. Не розумію де оплатити, якщо я отримала підтвердження про бронь дати без оплати(
-
Я подала в кінці грудня теж АOR чекаю , провінція Онтаріо , я думаю провінція Альберта -все набагато швидше … Онтаріо тут більший наплив людей, я думаю все затянеться тут ..
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як «прикласти медицину», ми здавали, отримали папери, то їх просто відсканувати і додати як pdf? Дякую