PR CUAET
-
А спор в том что одни за то чтобы многодетные без очереди паспорта в посольстве пооучали а другие против
-
Зараз запитаю у самого відвертого розв'язаного канадця. До чого тут багатодітні? Як це на вас особисто впливає? Можете не чекати. Прийдіть за записом
-
Товарищи когда кто в последний раз родил слоты в Торонто?
-
А в чем спор?)
-
6475356461 Звуть його Еміль Міграційний адвокат Просив предстаалятися від Наталії Демченко з Беррі. Він бере тільки по рекомендації.
-
Це не є обов’язковим. Нашо ви оце придумуєте ? Це в чек листі? Ні. От і все. А то скоро вже документі кота будут туди прикріпляти на всяк випадок 🤦♀️
-
Я не канадец а украинец поэтому в отличие от канадцев могу сказать прямо то что думаю. Те кто приехали из украины прекрасно знают эту проблему и многие именно изза этого отношения уезжают оттуда. Я вам задам вопрос почему я должен ждать пока все многодетные у кого не хватает на билет до посольства получат паспорта???? Это как по канадски нормально да?
-
Не знаю 🤷♀️, мені теж порадили включити , я включила і мої друзі теж і їм запит все одно прийшов я поки чекаю …
-
За Киргизію не підкажу...
-
Дякую. Він розмовляє українською чи тільки англійською?
-
Аааа 😁😁😁😁Ага щас без очереди. Я слоты не могу поймать уже как 3 месяца. А по живой очереди в Торонто не принимают только по електронной очереди
-
А чого в чек листі не має?
-
А якщо чоловік з українським громадянством, але народився у Кіргізії (батько був військовим), свідоцтво про народження втратив, як і де тепер його можна замовити?
-
Так тут сразу советчики нашлись звонить в посольство и уговаривать их без очереди пролезть
-
А вы про Торонто?
-
Так а разве посольство спрашивает наше мнение по сути?
-
А вы читали топик? Один паспорт на одень день а другой на другую дату. А это же дорого 2 раза в посольство ездить поэтому надо без очереди второй паспорт получить. А с какого без очереди?
-
Пару тижнів
-
Боже який брєд. Удачі вам і гарного настрою.
-
Вибачте, ще одне питання: чи можемо подаватися з AOS на федеральний рівень без свідоцтва про народження чоловіка (я - основний заявник), чи можемо написати Cover Letter / Пояснювальний лист, що свідоцтво втрачено?
12 Jan 2024, 17:45
49033/474124
3 minutes ago