PR CUAET
-
Дякую. Він розмовляє українською чи тільки англійською?
-
Аааа 😁😁😁😁Ага щас без очереди. Я слоты не могу поймать уже как 3 месяца. А по живой очереди в Торонто не принимают только по електронной очереди
-
А чого в чек листі не має?
-
А якщо чоловік з українським громадянством, але народився у Кіргізії (батько був військовим), свідоцтво про народження втратив, як і де тепер його можна замовити?
-
Так тут сразу советчики нашлись звонить в посольство и уговаривать их без очереди пролезть
-
А вы про Торонто?
-
Так а разве посольство спрашивает наше мнение по сути?
-
А вы читали топик? Один паспорт на одень день а другой на другую дату. А это же дорого 2 раза в посольство ездить поэтому надо без очереди второй паспорт получить. А с какого без очереди?
-
Пару тижнів
-
Боже який брєд. Удачі вам і гарного настрою.
-
Вибачте, ще одне питання: чи можемо подаватися з AOS на федеральний рівень без свідоцтва про народження чоловіка (я - основний заявник), чи можемо написати Cover Letter / Пояснювальний лист, що свідоцтво втрачено?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка де подивитися реєстр або список окупованих територій для подання за гуманітарною програмою для отримання федерального pr. Завчасно дякую за відповідь.
-
Доброе утро. А когда вы copr получили? И когда до этого был портал 2?
-
Да смешно
-
Так вы по читайте хорошие канадцы не могут такое написать то что вы написали хорошие канадцы без очереди всех пропускают и молчат
-
Але це не обявзково прикладувати , це на всяк випадок можливо офіцер не направить наповторно😬… хто не приклав в аплікацію не переживайте , бо в чек ліст такого немає , що це обовязково
-
Дякую!
-
Хоча краще спробувати дістати дублікат свідоцтва, хоча б намагатись це зробити і якщо не вийде, то вже листа
-
Я просто сканувала папір який дали батьтькам коли вони проходили медецину і цей папір в pdf відправила
-
Дякую за відповідь!
12 Jan 2024, 17:45
49042/430050
2 minutes ago