PR CUAET
-
Є правила для всіх однакові, так чьому хтось вважає себе більш розумним за інших. Так поводяться, а потім інши дивуються чому до нас погане відношення у іноземців, які насамперед живут в своїй країні
-
Проблема в том что есть фиксированное количество слотов на фиксированное количество людей. 1 слот 1 человек. Если вы лезете без очереди рассказывая что остальным какая вам разница у меня талон на другой день но я влезу в этот. То это так не работает. Посольству все равно кто прийдет но не все равно сколько человек
-
У нас менше року. Зараз паспорти роблять 6-9 міс
-
Загалом мені це не потрібно, я свого часу щоб подовжити дитині паспорт чекав 2 місяці та їхав через всю країну. Якщо у Вас ще два роки то це дуже смішно)
-
Поняла, спасибо!
-
Ну так ловіть талон, в чому проблема?
-
Я все почула, пропоную завершити цю розмову. Яка, повторюю конкретно на вас ніяк не впливає.
-
Талоны не в один день. Кто вам сказал что вам нужнее в этот день ?? Блин смешно . Могу уверить что мне нужнее и всем остальным тоже. И да нам тоже дорого летать не только вам.
-
А э ктось тут, кто подавався на федеральний PR із Запоріжжя по цій программі??
-
Так не надо сползать в сторону. Это ваши слова что вам дорого 2 раза за паспортом лететь поэтому хотите в посольстве договориться второй паспорт без очереди получить мотивируя что в канаде дорого летать
-
Ось тут наш таймлайн
-
Всі так накинулися наче я їду без талонів взагалі. Приймуть мене в один день чи ні, на вас особисто ніяк не вплине, бо на 2 людини у мене є два талони
-
Не одночасно. І те і інше можна здати і в Україні (Київ, Львів)
-
Подовження роблять не раніше ніж за два місяці до закінчення в живій черзі в Торонто.
-
А чи приходить запит на біометрію та медецину одночасно ? Я так зрозумів що біометрію можна здати і в Україні , а от медецину треба тільки в Канаді ?
-
Як на мене то вiн не дуже i потрiбен. За день два, мicяць набагато не прокращиш мову. Займаэшься як завжди. Але дiйсно корисно подивитись на iх сайтi як вiдбуваэться тест та пройти бескоштовний аналог самого тестування
-
Вітаю, в мене така ситуація. Паспорт закінчується 6 квітня 2024 року і мені замість 3 років дали wp на 1 рік і 4 місяця( до закінчення паспорта) в Канаді зробила новий паспорт, поки його чекала подалась на новий wp. Чекала рішення 6 місяців і ось отримала рішення. Надаю скрин.
-
Дякую 💙💛
-
Мало б спрацювати і якщо ви там вже працюєте довго, то можна було б перенести той досвід у Калгарі
-
@OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
49085/434463
44 minutes ago