PR CUAET
-
А чи приходить запит на біометрію та медецину одночасно ? Я так зрозумів що біометрію можна здати і в Україні , а от медецину треба тільки в Канаді ?
-
Вітаю, в мене така ситуація. Паспорт закінчується 6 квітня 2024 року і мені замість 3 років дали wp на 1 рік і 4 місяця( до закінчення паспорта) в Канаді зробила новий паспорт, поки його чекала подалась на новий wp. Чекала рішення 6 місяців і ось отримала рішення. Надаю скрин.
-
Дякую 💙💛
-
Доброго дня. Питання до тих, хто мав подібний досвід чи міграційних консультантів, якщо вони є серед нас: Ситуація: живу і працюю в Торонто на компанію, яка має офіс в Калгарі. Якщо я переїду до Калгарі і компанія зробить мені внутрішній трансфер до місцевого офісу в Альберті, то чи зарахує провінція це як роботу на місцевого роботодавця з моменту переїзду? Тобто, не шукати роботу по приїзду, а переїхати і перевестись працювати в офісі в Калгарі.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка хто розбирається в тірах для подання на PR Якщо я працював у агентстві до цього на маркетинг професії тир 0, а зараз працюю у клініці теж на позиції марктелога тобто це рахуєтсья за тир 0 також? Чи через те що це клініка не рахується? Буду дуже вдячний за відповідь
-
Дякую🙃
-
Чекайте наступного оновлення просто. В мене такі самі качєлі по медогляду були, а потім в результаті одного дня став Комплітет.