PR CUAET
-
У них на сторінці у фб. Є консульський округ і до якого ви належите туди і відправляєте
-
тут
-
Где это написано?
-
По AOS то треба мати, в списку є
-
на мою думку, мало б бути все ок, але можете почекати відповіді Остапа
-
А для вашої програми подивіться, що потрібно? Я чула про таке. Люди самі писали, а роботодавець підписував
-
головний канадський офіс в Торонто, в Калгарі - офіс з фізичною адресою. Так годиться?
-
Номер ні, описуються обовʼязки як у ноці
-
Чи в когось була ситуація що роботодавець не дає Job Offer /Employment Letter ? Каже що немає Але все офіційно то 100%, Reference Letter дав без проблем
-
Дякую вам велике за швидку відповідь!
-
Боже супер просто, тобто якщо обовʼязки на тій і на цій роботі воно рахується в один тір?
-
дійсний
-
Повинні збігатися обовʼязки, неважливо де працюєте, важливо ким працюєте
-
А підкажіть будь ласка медогляд дійсний 12 місяців лише? Тобто якщо я робила його в червні 2022, то він мав би бути не дійсний? Але якщо не виїжджали з Канади взагалі? Чула ніби, що в такому випадку його можуть зарахувати
-
Ну ось вони як раз у кінці грудня здається це зробили чи в січні. Зараз просто людям повертають конверти, якщо не до свого округу відправляєте
-
Приїжджайте в альберту, оформляєте джоб офер і на aos одразу. Треба 2 роки за досвду за останні три роки і джоб офер в Альберті
-
Марина
-
Скажіть дозвіл від одного з батьків форма 5604, хтось читав робив по відео зв'язку в каналі?
-
Тоді покажіть вимоги йому, хай робить, або як я написала вище
-
Ви точно вірний номер анкети вказали? Тому що у вас в тексті не вірний. Також перевірте дати в анкеті, чи все добре. І скажіть попередній ваш перміт ще дійсний?
12 Jan 2024, 17:45
49128/474652
5 days ago