PR CUAET
-
Довідку про не судимість (для чоловіків) лише через ТЦК зараз можна отримати? Чи це я вже туплю?
-
А я 28.12 отправил почтой без Дии,вчера по трек номеру вижу что один конверт уже едет назад🤔🤔теперь думаю,что не так…новый закон 10378?🫣только через ТЦК
-
А вам прийшло? Якщо не помиляюся ви хотіли телефонувати, може путаю вас з кимось? (Ми тут списувалися раніше)
-
Хеллоу! Коли потрібно надавати переклад свідоцтва про народження? При заповненні на сінп чи вже потім при подачі на експрес ентері ?
-
Є якась програма PR для зайнятих в догляді за людьми. Подробиць не знаю.
-
Теоретично, зможете. Як dependent члена вашої сім'ї. Але це потрібно доводити документами. І все рівно буде потрібно нотаріальна згода обох батьків на імміграцію. Вам краще звернутися до адвоката.
-
Хто недавно робив довідку та відсилав поштою в Едмонтон, скільки часу зайняло?
-
Доброго дня, підскажіть будьласка відповідь на таке питання -хочу підтвердити український досвід роботи, є якісь обмеження по роках? Якщо працював на даній позиції більше 10 років назад, чи зарахується український досвід???
-
Не можу зрозуміти ,в якісь інструкціях підтягуються форма 5257е ,в інших інструкціях 5708…для продовження візітор візи,треба вибрати 5708?
-
Теж цікаво (у чоловіка та ж ситуація). Але маю надію, що ситуація, в Україні зміниться на краще...
-
Дякую
-
Доброго дня по гуманітарній можна подаватись ,якщо виключенням з правил є здоров’я ?
-
Спасибо
-
Брат в Германии , ему надо
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1U00ooiZO57vNqjpgsTvhciDdiffcozBk8os9T_zkXVg/edit?pli=1#gid=858411501 myimmitracker.com/en/ca/trackers/pnp-paper-based-pr-applications-tracker
-
Ну хорошо, Кассандра☺️
-
Чи є посилання на pnp-non EE. Не можу знайти
-
Не можно, а нужно. Не онлайн записи нет.
-
То для брата . Он не сдал биометрию в Киеве . Было приглашение . Но получилось так что уехал в Германию . И хотели бы там сдать биометрию . И дальше получить визу ему .
-
Нет. Первые 6 месяцев - просто по визе. Если хотите продлить и не покидать Канаду - тогда подаёте на продление пребывания. Или покидаете, а потом опять прилетаете и опять 6 месяцев с момента прилета просто по визе.
12 Jan 2024, 17:45
4920/462067
8 minutes ago