PR CUAET
-
Вітаю. Можливо хтось стикався,на яку візу потрібно подаватися дитині , якщо закінчився паспорт з візою куает (батьки з діючими візами)?
-
Насколько я понимаю, интерфейс аккаунта в IRCC не совпадает с интерфейсом данной временной версии программы. Другими словами, мы скорей всего не сможем отслеживать на какой фазе находится наша аппликация. Мы увидим только финальное решение. Я в данный момент вижу статус по двум пунктам и они без дат. То есть точно определить на каком этапе аппликация не возможно и уж тем более внести эти данные в тракер. Так что остается только ждать ;)
-
Вітаю. Можливо хтось стикався,на яку візу потрібно подаватися дитині , якщо закінчився паспорт з візою куает (батьки з діючими візами)?
-
Також прикладав старий паспорт і візу
-
підкажіть, будь ласка, якщо здавав тест на рівень англійської в соушл католік, то це прирівнюється до designed testing agency і треба ставити "так"?
-
подавав у квітні на візитор візу (дитинi 4 роки, якщо у вас старше можливо потрiбно work) але тоді був ще cuaet. А також додавав супровідний документ до заявки, що ми в Канаді, у дитини закінчився паспорт, минула віза була до кінця дії старого паспорта, ми ось наш новий візитор рекорд і новий паспорт, ми подаємо цю заявку, щоб отримати нову візу в Канаду для нашої дитини
-
Дуже дякую
-
Підкажіть, будь ласка, що ви написали? Україну чи Радянський Союз?
-
Воно буде змінюватись по тому як офіцер буде розглядати справу Ось цей інтерфейс і фраза we are processing your application означає що ircc просто ії отримала і вона в черзі та в системі Але коли ії буде розглядати офіцер невідомо
-
Вам слід вказати "ні". Вони просять провести офіційний тест на імміграцію. Якщо ви цього не робили, поставте "ні". Ті, які були проведені в соціальних службах, не враховуються.
-
Поделюсь кратко нашим таймлайном: 7 февраля 23 -ITA bc pnp 23 мая 23 - получили номинацию 24 мая - EE выборка, ITA 26 мая - AOR 4 декабря - portal 1 17 января 24 - portal 2 24 января 24 - ecopr Весь процесс - 11,5 месяцев.
-
Питання про "Національний документ, що посвідчує особу" громадянина України. Чи перекладають люди це і завантажують у додаток, і якщо так, то чому?
-
📸Всім привіт! Мене звуть Нікіта, я професійний фотограф з освітою бакалавра мистецтв. 📸 Запрошую вас на студійну або вуличну фотосесію для вас або вашої родини. У пакет входить фото студія, професійна ретуш, підбір образу, щоб ви гармонійно виглядали в кадрі, допомога з ідеями, допомога з позуванням. 📸Реалізую будь-які ваші ідеї! Пишіть в особисті повідомлення!
-
Статус буде змінюватись тільки тоді, коли хтось фізично натисне на кнопку ;) А це доволі часто пропускається. Може статися, що єдина зміна в статусі і буде остаточним рішенням.
-
але всі інші пункти в трекері in progress
-
Дякую
-
Скоро буде П1
-
Підкажіть у кого було таке? чого і коли очікувати далі?
-
Я хочу сказати, що люди чекають миттєвих змін в статусах і коли нічого не змінюється, то вважають що ніхто над аплікейшенами не працює. А може бути просто так, що єдиний статус буде вже коли прийняли рішення і проміжковими етапами були запити на біометричні дані, та можливо медициною.
-
Не перекладають і не завантажують
12 Jan 2024, 17:45
49257/446439
5 minutes ago