PR CUAET
-
Так навіщо Ви питаєте очевидні речі? Те що було раніше то вже в минулому. Навіщо орієнтуватися на минуле? Моя сестра отримала пр з свідоцтвом про народження перекладеним без підпису, печатки, хто його робив не зрозуміло, але я ж не роблю з цього висновок що і у мене і у інших це спрацює. Взяла її свідоцтво і переклала згідно правил. Не бачу проблеми зробити один раз і правильно, ніж сидіти і думати буде запит чи ні, проканає чи ні.
-
Можно и не подвязывать конечно, карточки и так придут. Но вот сколько ждать. А там в gkey два этапа есть в процессе получения карточки, первое это final decision, когда вроде карты в печать отдают, а второе когда отправляют по адресу.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка. Як можна зробити довідку про судимість з Польщі. Може хтось стикався з проблемою або має покрокове відео як зробити це правильно. Дякую вам.
-
Ви про що? При подачі на пр часто можуть запросити military ticket and military form imm 5446e. Якщо ви служили. Мій чоловік служив, і я при подачі на пр додавала військовий квиток і заповнену форму.
-
Кто сдавал?
-
Ми заповнили все в adobe, і підписали в присутності юриста теж онлайн, вона поставила свій підпис та афедавіт.
-
Ну зачем пересдавать..это ж 300$ вроде..я ещё не ходил, хз что по бабкам
-
Ви його створювали ще перший раз при подачі на cuaet?
-
16-му числу приготовится:)
-
Я відсканувала і додала, хоча вже рік минув. там можна вибрати вид документу - medical exam
-
В document checklist э пункт що як що вдова/вдівець треба докладати сертифікат про смерть. Ви ж в анкеті вказали що мама вдова, то треба цьому підтвердження. Бо якщо наприклад чоловік або жінка живі, то треба на них усе заповнювати також. А так не треба.
-
також маю кабінет в gckey коли на вклейку вже з канади подавалась, від нього теж пароль маю, бо туди буду привязувати аплікацію після отримання AOR