PR CUAET
-
Кто сдавал?
-
Ми заповнили все в adobe, і підписали в присутності юриста теж онлайн, вона поставила свій підпис та афедавіт.
-
Ну зачем пересдавать..это ж 300$ вроде..я ещё не ходил, хз что по бабкам
-
Ви його створювали ще перший раз при подачі на cuaet?
-
16-му числу приготовится:)
-
Я відсканувала і додала, хоча вже рік минув. там можна вибрати вид документу - medical exam
-
В document checklist э пункт що як що вдова/вдівець треба докладати сертифікат про смерть. Ви ж в анкеті вказали що мама вдова, то треба цьому підтвердження. Бо якщо наприклад чоловік або жінка живі, то треба на них усе заповнювати також. А так не треба.
-
також маю кабінет в gckey коли на вклейку вже з канади подавалась, від нього теж пароль маю, бо туди буду привязувати аплікацію після отримання AOR
-
Так
-
Він був зроблений вручну онлайн, є така опція в adobe. Все законно згідно канадського законодавства
-
Ваше чесне слово. В Канаді це працює.
-
Не обовязково, але бажано. Бо можуть вислати вам запит на imm5446e. мій чоловік служив, я одразу переклала військовий квиток і додала мілітарі форму і написала letter of explanation для пояснення що це обовязкова воєнна підготовка з посиланнями на статті. Щоб не затягувати розгляд аплікації якщо офіцеру захочется побачити ще щось. Але як ви вже відправили, нічого страшного, як запросять то зробите
-
Так дуже дякую вам , татові вже 75 .. просто дивно буде якщо офіцер попросить воєнний квиток у старшої людини, я теж пояснення писала , що це було mandatory в ті роки …, а де ви форму military брали ?, я просто побачила питання в аплікації чи служили в армії, я написала так і пояснення … чи ви знаєте когось хто служив не вклав перекладеного воєнного квитка і не прийшов запрос від офіцера щоб його надати!!!Чи це всім приходить???