PR CUAET
-
Обовязково додайте letter of explanation де все детально поясніть! але все одно займайтесь відновленням документу.
-
Це чисто моя думка, треба зробити запит цього сертифікату, отримати якісь підтвердження і зробити лист від себе офіцеру де пояснити ситуацію, що втратили, зробили новий запит але у звʼязку з війною це займе багато часу. Але краще дочекатися відповіді імміграційного консультанта я думаю. І якщо не помиляюсь то можно через Дію його зробити. Але треба щоб хтось отримав його в Україні.
-
Остап казав що частенько приходить, а він має більший досвід. Брала консультацію з імміграційним юристом, то він теж порадив зо краще додати щоб не було додаткових питань.
-
Щиро вам дякую
-
Цю форму на сайті ircc, в пошуку можна вбити і скачати, заповнити, роздрукувати, підписати, відсканувати і вислати. Можна підписати в adobe якщо маєте платну версію.
-
Повністю підтримую! Допомога на дуже професійному рівні.
-
Дуже дякую вам, я якось навіть не подумала навіть , що запит може бути на цей документ😬вав стільки всього , в тій аплікації , що ми незнаємо … я вже аплікацію відіслала … але як іміграція може цей документ перевірити це було за часи в радянському союзі і саме на тереторії Росії , просто я навіть не знаю чи його можливо навіть знайти 🤷♀️
-
Скільки у вас пройшло часу між medical/biometric completed та цим оновленням?
-
Також пр
-
А чи можливо якось запитати Остапа , чи було в його практиці , щоб людині старше 70 років приходив запит на воєнний квиток? Якщо Ви в цій групі Остапе відгукніться будь-ласка 🙏
-
Привіт. У мене знову глючить сайт де подавати заявку але цього разу я вже разів 15 завантажувала документи, натискала "Зберегти" та "Далі" а результат один. Документи не зберігаються і я не моду далі йти до перевірки та оплати. У когось таке вже було?