PR CUAET
-
Вы ещё не были в Канаде и оформляете визу? Или вы для этой программы ПР? В любом случае - вам же пришло письмо-приглашение на сдачу биометрии? Далее все как для визы - находите канадский визовый центр, регистрируетесь на визит. Приходите с паспортом и распечатанным приглашением на биометрию
-
Так
-
Тоді потрібно отримати новий дозвіл на перебування в Канаді як турист.
-
Це не вірно , після закінчення WP людина переходить на статус туриста до 28 року .
-
Процес однаковий.
-
Нет. Читайте все. Это получение нового воркпермита CUAET. При снятии ограничений тоже выдаётся новый воркпермит. Процесс один и тот же. Follow the steps below to apply for an open work permit (new or extension) in Canada remove job restrictions on your open work permit
-
Після 25 року ви маєте право перебувати півроку в рік в Канаді. І ви не зможете працювати , якщо не продовжите WP. Ви після 25 буде тут як турист.
-
Ви маєте право перебувати в Канаді до закінчення вашого wp
-
Доброго дня.Питання.В мене візитор віза до 28 року ,ворк перміт до 25.Я маю право залишатися в Канаді до 28 ? Але в ворк перміті зазначено ,що маю залишити Канаду в 25
-
А по якому НОКу працюєте ?
-
Подскажите пожалуйста 🙏 Кто знает , как податься на биометрию в Германии ?
-
Вам прийшло підтвердження на пошту, що сабміт відбувся?
-
Дякую дуже за пораду ❤️
-
Як на мене, в IELTS складніший listening, а в CELPIP, як на мене, складніший speaking. Обирайте, виходячи зі своїх сильних і слабких сторін
-
Там є «add case” опція
-
Куди нажимати?
-
Наскільки взагалі складний цей тест? Працюю продавцем-консультантом. Повністю розумію клієнтів, вони мене теж. Але вагаюся - чи CELPIP чи IELTS здавати. Що легше?
-
Звісно допоможемо, що вам не зрозуміло?
-
Слухайте, на радостях, що засабмітились хотіла добавитись в табличку…🤯Допоможіть!!!!
-
Дякую дуже
12 Jan 2024, 17:45
4941/407812
about a minute ago