PR CUAET
-
Верно
-
Аналогично. Я почала робити аплікацію з 23 жовтня і тільки 15 січня я її відправила і як потім виявилося, я не додала туди інформацію по "комсомолу". Якщо виникнуть питання в офіцера буду писати лист-пояснення на цю тему. Хоча по аплікації моєї мами і так було дуже багато моментів від яких сіпатись почали два ока і бажання застрелитись мене не лишало ні на мить. Тому тримайтеся і все буде добре ☺️🙏🇺🇦
-
Я про комсомол навіть гадки не мала що це потрібно вказувати-😬жах , я нічого не вказувала… чим більше читаю коменти тим більше бачу скільки помилок допустила😬чоловік мій каже , якщо попадеться до офіцера , як я на всі ці документи прискіпливо дивлюся то -буде біда , а якщо до такого як він то буде вуаля😂…Він мене заспокоює тією поданою аплікацією , що все буде добре , а я як на голках розумію , що не все так гладко получилось як саме хотілось…Бачите це нова програма , ще в нікого повністю не розглянули і багато речей там , що ми до кінця не розуміємо як правильно відповідати…. Всі офіцери дуже різні , є такі доточні , що вимучать тебе своїми запитами є такі що все добре і швиденько все розглянуть , знаю це по своїй іміграції
-
Це той портал де ви могли бачити схоже на це фото
-
По перше більше значення має не віза, а статус в Канаді. Його не можна протерміновувати. У дітей зазвичай статус -візітор рекорд. Треба подовжувати строк дії паспорта або отримувати новий. І подаватись на подовження статусу (майже напевно він у дитини закінчився разом з паспортом). А потім, за потреби, якщо плануєте виїжджати з Канади, можна подаватись на візу. Наприклад візітор мульті візу.
-
Це не трекер!
-
Можна під’язати на порталі gkey де отримували final decision по справі PR (це не кабінет ПР де загружали всі документи)
-
-
Ні. Але можете перевірити. Я ж сказала що останнім часом люди писали що змінився час
-
там має бути функція поновлення…
-
Телефон