PR CUAET
-
Доброго вечора. Скажіть хто таке отримував після подачі аплікації на зняття обмежень з вп: прийшов лист на другий день, що завку розглядатимуть і там вказують кінець мого першого ворк перміту 20.07.24 року, ХОЧ там вказана дата 31.07.25 року. Звісно що я вказувала в заявці дату 07.25 року.
-
Але я ж подався на Alberta Opportunity Stream
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи я правильно розумію ситуацію: після отримання аор, біометріі , очікуємо портал 1 з фінальним рішенням? На протязі 7 днів потрібно підтвердити адресу. Що якщо на той час припаде політ депенден в Канаду а пр не встигне депендент вклеїти по куает , як я розумію куает віза після порталу 1 анулюється. Порадьте як уникнути ситуації втрати квитків, якщо вони припадуть час на це вікно ануляяціі ?
-
Может кому будет интересно. Курс подготовки к Red Seal www.csagroup.org/store/product/2430648/?gad_source=1
-
Це також потрібно для атестату про середню освіту?
-
Хто здав біометрію, щось була у вас далі?
-
У відповідь на портал 1? Не заповняти форму, а просто лист? Не анулюється кейс, сказали як відповідь не по? Просто перенесуть основного заявника, який в Канаді і депендента ? Вони потом не відкладуть в довгий ящик?куди потім листа писати щоб прислали форму чи як? Дякую 🙏 Дуже багато питань…
-
Зі свого досвіду, я подалась щоб мені подовжили wp. То був тільки на 1 рік 4 місяця. Отримала схвалення. Тому можна пробувати.
-
В довгостроковій перспективі, але певно в 24 не дуже
-
Дякую, а ви часом не знаєте скільки приблизно часу це може зайняти на шкільний диплом?