PR CUAET
-
Аплікант та спонсор мають знаходитись в Канаді. Як ви то доведете то вже ваша справа
-
Не виходить, пише що не знаходить нас
-
Доброго дня. Посоветуйте пожалуйста кто как готовится к СELPIP. Какие курсы, литература ? Спасибо
-
Доброго дня, у мене питання щодо провінційної програми Манітоби, припустимо я працював у провінції, відмінної від Манітоби близько року, а потім хочу податись на провінційну від манітоби і мені тоді повинні зняти 100 балів з моєї аплікашки, але наскільки я знаю максимальний бал який можна отримати за програмою це 100, але як тоді вираховуватимуться бали? З федеральної чи можливо є якийсь другий етап у процесі подання заявки на провінційну програму?
-
Связать надо обязательно. После получения AOR. Если будет до запрос вы и не увидите.
-
Вже можна за 2023, The tax filing deadline for your 2023 tax return is April 30, 2024.
-
Тут все заповнюю і видає таке
-
Перечитайте повідомлення, я додав права для підтвердження адреси проживання, а payslip що вони знаходяться в Канаді
-
🫠🙄
-
. Очень странно . Надо обязательно привязать к GC key
-
А як водійські права можуть бути доказом проживання в Канаді? В мене ще і українські права є..)
-
Шановні, які пункти вибирати в свідоцтві про несудимість з Польщі ось тут?
-
Так
-
Не забувайте про комсомол
-
Я відчуваю, що на даний момент люди створюють власні форми і включають все, починаючи від їх народження і до теперішнього часу
-
Підскажіть будь ласка, яка провінційна програма була б найлегшою для тренера з гімнастики у BC без вищої освіти
-
Звичайно що є. Нема вимоги бути працевлаштованим і все інше. Бідні ці офіцери. Вже таки натулили в ці аплікації. Уряд намагався зробити легку програму але все ускладнити це ми самі можемо
-
Теж цікавить🙏
-
В одну секунду відправили))
-
Добре. Ви вважаєте що це реально треба доказувати? У міграційних офіцерів немає інформації кто та коли перетинав кордон?
12 Jan 2024, 17:45
49578/466266
about a minute ago