PR CUAET
-
Так
-
Не забувайте про комсомол
-
Я відчуваю, що на даний момент люди створюють власні форми і включають все, починаючи від їх народження і до теперішнього часу
-
Підскажіть будь ласка, яка провінційна програма була б найлегшою для тренера з гімнастики у BC без вищої освіти
-
Звичайно що є. Нема вимоги бути працевлаштованим і все інше. Бідні ці офіцери. Вже таки натулили в ці аплікації. Уряд намагався зробити легку програму але все ускладнити це ми самі можемо
-
Теж цікавить🙏
-
В одну секунду відправили))
-
Добре. Ви вважаєте що це реально треба доказувати? У міграційних офіцерів немає інформації кто та коли перетинав кордон?
-
Імміграційні офіцери мають доступ до бази перетину кордону. Вони це перевірять за два кліки мишкою без ваших пейсліпов
-
Действуем по принципу "больше бумажек - чище жоп@" 😁
-
Ваша довідка має більше ніж 6 міс?
-
Есть уже кучу видео в youtube где иммиграционный консультанты все подробно объясняют и отвечают на вопросы. Вы когда подписываете форму как спонсор это не простая бумажка “a sworn declaration” что Вы спонсор и этого им достаточно.
-
А потом - кто уже получил пиар по программе? Пока офицеры выучат историю комсомола так и 2027 наступит
-
Можно ще і костко membership картку бо там є фото 😂 - краше ніж Канадський паспорт
-
А costco чеки то взагалі 100% proof that you’re real Canadian
-
Що я не просто живу у Канаді а ще їм))
-
😂ну може відео и треба
-
Я маю ще чеки з костко? Може їх додати? Я звичаю жартую ))
-
Imm0191 и подписываться у нотариуса потому что он должен проверить Ваши ID что это Вы “swear it’s true”
-
Що не треба той tax report, t4, letter of employment, neighbours swearing вони бачили мене у Канаді? А відео з камер на перехресті що я там їхала. Теж не треба??
12 Jan 2024, 17:45
49590/465905
about a minute ago