PR CUAET
-
Ваша довідка має більше ніж 6 міс?
-
Есть уже кучу видео в youtube где иммиграционный консультанты все подробно объясняют и отвечают на вопросы. Вы когда подписываете форму как спонсор это не простая бумажка “a sworn declaration” что Вы спонсор и этого им достаточно.
-
А потом - кто уже получил пиар по программе? Пока офицеры выучат историю комсомола так и 2027 наступит
-
Можно ще і костко membership картку бо там є фото 😂 - краше ніж Канадський паспорт
-
А costco чеки то взагалі 100% proof that you’re real Canadian
-
Що я не просто живу у Канаді а ще їм))
-
😂ну може відео и треба
-
Я маю ще чеки з костко? Може їх додати? Я звичаю жартую ))
-
Imm0191 и подписываться у нотариуса потому что он должен проверить Ваши ID что это Вы “swear it’s true”
-
Що не треба той tax report, t4, letter of employment, neighbours swearing вони бачили мене у Канаді? А відео з камер на перехресті що я там їхала. Теж не треба??
-
Скільки вам часу дали на це?
-
Коли роботодавець Т4 пришле — так і можна) зазвичай десь в лютому присилають
-
Розібралась🙈 це була 4 спроба. 😂
-
Божечки, головне щоб ми тут з вами пошуткували, а хтось подумає що то треба )) як з комсомолом)
-
Чи треба було показувати що ваша донька вже прийнята до колледжу? Нам також треба робити Study Permit, але ще офіційного admission proof немає.
-
Тобто в принципі виходить що через форму вони получили цей документ вчасно, але не зрозуміли до чого це. А в аккаунті ми просрочили подачу
-
Тільки якщо ви на тій фото разом з пляшкою Maple syrup, якщо ні, то ви не 100% канадієць 😂
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день.
-
Без свідоцтва нажаль- ніяк! Воно повинно бути у всіх членів родини. Умови для всіх-однакові! Для офіцера-то ваші проблеми. Треба відновлювати.
-
Вы путаете PR с гражданством. На PR сироп не был в требованиях
12 Jan 2024, 17:45
49600/464992
3 minutes ago