PR CUAET
-
😂ну може відео и треба
-
Я маю ще чеки з костко? Може їх додати? Я звичаю жартую ))
-
Imm0191 и подписываться у нотариуса потому что он должен проверить Ваши ID что это Вы “swear it’s true”
-
Що не треба той tax report, t4, letter of employment, neighbours swearing вони бачили мене у Канаді? А відео з камер на перехресті що я там їхала. Теж не треба??
-
Скільки вам часу дали на це?
-
Коли роботодавець Т4 пришле — так і можна) зазвичай десь в лютому присилають
-
Розібралась🙈 це була 4 спроба. 😂
-
Божечки, головне щоб ми тут з вами пошуткували, а хтось подумає що то треба )) як з комсомолом)
-
Чи треба було показувати що ваша донька вже прийнята до колледжу? Нам також треба робити Study Permit, але ще офіційного admission proof немає.
-
Тобто в принципі виходить що через форму вони получили цей документ вчасно, але не зрозуміли до чого це. А в аккаунті ми просрочили подачу
-
Тільки якщо ви на тій фото разом з пляшкою Maple syrup, якщо ні, то ви не 100% канадієць 😂
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день.
-
Без свідоцтва нажаль- ніяк! Воно повинно бути у всіх членів родини. Умови для всіх-однакові! Для офіцера-то ваші проблеми. Треба відновлювати.
-
Вы путаете PR с гражданством. На PR сироп не был в требованиях
-
Для гражданства там уже нужна фотография с Трюдо
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день. Тобто в принципі виходить що через форму вони получили цей документ вчасно, але не зрозуміли до чого це. А в аккаунті ми просрочили подачу
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день. Тобто в принципі виходить що через форму вони получили цей документ вчасно, але не зрозуміли до чого це. А в аккаунті ми просрочили подачу
-
Логічно має бути лише 1, але хтось тут казав що і 3 пункт треба, але 3 пункт це якщо ви були позбавлені волі🫣
-
Уже всё гуляй вася.Карточки это нюансы.
-
IRCC немає прямого доступу до CBSA. Коли ви будете подавати на citizenship та вказувати travel records то будете ставити галочку на згоду того що IRCC буде робити запит на вас до CBSA
12 Jan 2024, 17:45
49606/466266
about a minute ago