PR CUAET
-
Розібралась🙈 це була 4 спроба. 😂
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день.
-
Без свідоцтва нажаль- ніяк! Воно повинно бути у всіх членів родини. Умови для всіх-однакові! Для офіцера-то ваші проблеми. Треба відновлювати.
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день. Тобто в принципі виходить що через форму вони получили цей документ вчасно, але не зрозуміли до чого це. А в аккаунті ми просрочили подачу
-
Доброго вечора, склалась ситуація що просрочили подачу документів по запиту IRCC для нового ворк перміту в аккаунт. Що тепер може бути? Але, ще давніше присилали їм це й ж документ через форму, але вони не зрозуміли до чого цей документ та попросили пояснення яке ми їм і написали в той самий ж день. Тобто в принципі виходить що через форму вони получили цей документ вчасно, але не зрозуміли до чого це. А в аккаунті ми просрочили подачу
-
Логічно має бути лише 1, але хтось тут казав що і 3 пункт треба, але 3 пункт це якщо ви були позбавлені волі🫣
-
Уже всё гуляй вася.Карточки это нюансы.
-
IRCC немає прямого доступу до CBSA. Коли ви будете подавати на citizenship та вказувати travel records то будете ставити галочку на згоду того що IRCC буде робити запит на вас до CBSA
-
Доброго здоров’я всім! Маю питання: влаштувався у компанію як warehouse associate. За два місяці отримав підвищення як warehouse supervisor. Працював собі, і ось зараз, через 7 місяців на посаді supervisor побачив, що у payroll в самому низу, маленькими буковками, написано “Occupation: WHSA” що, як мені здається, значить Warehouse Associate…. Наприклад, подаючи на AOS маю надати Job Offer та Payrolls… І якось не дуже воно сходиться- там в офері керівник, а в пейролі робітник..🤔 Чи вірні мої думки? Дуже дякую за пояснення @OstapBosak
-
Апелляция реально работает,очень часто бал подымают,сам делал.Так что ,подавать и не париться.