PR CUAET
-
менше ніж за хвилину сьогодні розібрали🤥
-
Кейс не аннулируется. Просто рассмотрение отложится для всех, кто включен в заявку, а не только для того, кто в данный момент не в Канаде. Отложится в долгий ящик? Скорее да, чем нет.
-
Вітаю шановна спільнота.Прошу вашої допомоги.Отримав лист,що не вистачає біометрії і ще одного документа,оплатив,а як додати квитанцію не знаю.Додаток вже з'єднав з онлайн аккаунтом.Що робити далі?
-
жене при апелляции на 3 бала подняли, так что стоит однозначно
-
…в компании с канадским бобром, поедая путИн с Костко, запивая кофе с Тим Хортонс и все это в иглу с хоккейной клюшкой в руках 🤣
-
Не могу ответить на этот вопрос. Я не знаю в какой момент и по каким причинам может произойти аннуляция.
-
Ми брали через сайт, який закріплено зверху.
-
Дякую. А ануляція відбувається в момент відповіді на перший портал, чи з відправленням листа з corp бо між ними , дивлюся біля 3 місяців в основному?
-
youtu.be/b9EJWtj5ZjI?si=EwGSKU3XVYffM_5k
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
August 24 - AOR Sep 11 - medical results accepted Sep 12 - pre-arrival services letter Oct 3 - requested updated form 5669e Oct 10 - background check completed, new form accepted Oct 11 - portal 1 Oct 23- portal 2 Jan 10 - Ecopr На якомусь із них))) Якщо хтось знає, відпишіться Будь ласка Це приблизний таймінг Що був раніше… Є інформація, що на порталі 1 , тоді біда … хотів перевірити…
-
Народ є питання. Сайт WES, я не дуже розумію що правильніше обрати варіант 1 чи 2? Підтверджую диплом для роботи/навчання! НЕ для PR?(PR вже є)
-
Це для тих хто вказав комсомол - щоб виправити минуле )
-
Це альтернатива комсомолу 🤣
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста на счет получения оригиналов документов по почте. Кто заказывал доставку от апостиля сюда в Канаду? Предлагают использовать Нова Пошта глобал - кто-то уже слал свои доки таким образом? Какая стоимость?
-
це ви вже причини термінового розгляду назвали )) це для тих хто кожен день питає «хто вже отримав піар»
-
Так ми отримували додатковий запит на заміну довідки про несудимість. Ви як ту довідку робили?! В консульстві чи тільки перекладали витяг?!
-
A 5669e для всіх заповняти треба?
-
Усім привіт , чи можна відправити у консульство витяг , який була виданий рік тому ? Чи витяг мусить бути ʼсвіжийʼ? Дякую
-
Вітаю шановна спільнота.Прошу вашої допомоги.Отримав лист,що не вистачає біометрії і ще одного документа,оплатив,а як додати квитанцію не знаю.Додаток вже з'єднав з онлайн аккаунтом.Що робити далі?
12 Jan 2024, 17:45
49628/462070
2 minutes ago