PR CUAET
-
Вам хоча б повезло їх побачити.
-
А депендент коли думає приїзджати в Канаду? Майте на увазі що в порталі 1 ви маєте написати коли ви та депендент крайній раз вʼїжджали в Канаду. Пишіть як і є на даний момент: ваші данні і що ви Канаді а депендент данні і що зараз не в Канаді і там є питання, коли планує прибути в Канаду, - то і напишіть коли. А взагалі візи анулюється при наявності ПР у Вашому випадку eCoPR, а не коли портал 1 і навіть 2.
-
Якщо так,то є варіант знайти чоловіка вже з зданим селпіпом
-
Всім Добрий вечір )) можливо моє питання вже обговорювалось 100500 разів в цій групі, перепрошую, якщо повтрорююсь. Я маю ВП, він дійсний до 2025. Паспорт і віза дійсні до 2030. Чи можна продовжити ВП зараз (до 31 березня) чи його продовжувати ближче до закінчення? Дякую😄
-
Вітаю. А на який саме номер краще набирати та що саме говорити щоб швидко знайшли анкету?
-
Там прям в листі з запитом на оплату біометріі є посилання куди завантажити квитанцію. Поскрольте нижче Потім, наступного бізнес дня, отримаєте меіл що документ прийнято ( на порталі не факт що побачите зміну) і через пару днів прилетить лист з запитом на здачу тої самої біометріі.
-
Питання: Вчора скроливши чат бачив що щось має змінитись в літерах щоб почати моніторити трекер. Поділіться, будь ласка, - де ці літери зʼявляються? - які літери там зʼявляються? - після етапу біометріі це змінюється чи коли? Якщо додасте скрін - буду вдячний