PR CUAET
-
А в чем проблема? Если у вас есть запись - то вас консульство однозначно примет согласно вашей записи. Что вам до того, что консульство примет кого то по записи вместе с ребенком? Это же консульство будет перенапрягаться, а не вы. Или это у вас латентная ненависть к детям так проявляется?
-
Доброй ночи. Если есть здесь консультант и может ответить на вопрос, буду очень признательна. Собираем документы для подачи по данной программе для моей мамы и сестры, я родственник с ПР, сестре 18 лет. Мама будет главным апликантом, сестра с ней как ребенок. Вопрос, нужно ли предоставлять в заявке свидетельство о разводе с моим отцом, или достаточно просто свидетельства о браке с отцом моей сестры? Или вообще родство с сестрой подтверждать не нужно, потому что она идет как dependent?
-
В такому випадку чи можна подати заявку 30.3.24, і вписати дати : Start date : 01 July 2024 End date: 01 July 2027 В duration of expected employment при умові що ви вже в Канаді 2 роки і вже працюєте?
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка хто подавався на канадський паспорт коли 55+, що для цього треба? Три роки з перманент резидент вже прожили, такси платили, чи треба заповнювати форми IMM 1000, та CIT 0117??
-
Дякую
-
Та досвід якраз і зарахували. А освіту поки ні
-
ну якщо довідка вже «давнішня», то треба нову, але зараз консульства дуже довго висилають
-
ну тут написано що свіжу з України, нема щоб було саме з консульства
-
Вибачте мій порередній меседж я випадково вам відповіла ,а мала іншому Андрію який питався які документи потрібно показати нотаріусу щоб він легалізував документ , що дійсно , що батьки твої родичі ,а потім почалися смішні коменти😂,-щиро посміялась😂…ні ,звичайно ніякі документи вам не потрібні щоб доказувати що ви « спонсор» крім паспорта ( якщо канадійський) , або ваш PR і вашого перекладеного свідоцтва про народження , що свідчить , що ви дійсно родина . Все більше нічого. Не ускладнюйте собі життя 🙂