PR CUAET
-
Необовʼязково, але я думаю це буде позитивним фактором якщо прикладете результати тесту
-
Якщо не знаєте мову, але вчите і на курсах - беріть лист звідти, що ви вчите мову. Для гуманітарної програми нема вимоги здавати тест. CELPIP біля 300$ коштує. Мій чоловік здавав його, бо планували по експрес ентрі спочатку йти. Коли вирішили все ж таки по гуманітарній, я пішла здати звичайний безкоштовний тест у New Canadians Center, який пишуть щоб оприділити рівень мови для подальший курсів. Цей Центр казав, що цей тест не підходить для імміграції і це правда. Але оскільки у гуманітарній програмі нема вимоги здавати мову, цей тест виконує роль просто повідомлення, що ви знаєте мову на певний рівень. Бо інакше ви ніяк цього не покажете. Ну або здавати платний, що є лишньою витратою і не маленькою. Враховуйте, що тест розрахований не вище ніж intermediate, можливо upper intermediate. То якщо ви знаєте краще, показати цього не зможете)
-
зараз в середньому 5-6 тижнів
-
В такому ж центрі для оцінки рівня ми отримали advanced. Можливо, в різних центрах це відрізняється.
-
Все отправляется он-лайн, печатные переводы подавать не требуется.
-
Виглядає що вірно
-
То воно само Вам згенерує номер що з R буде розпочинатися, коли підʼяжете.
-
Не в ближніх 3 роки. Бо спочатку скорочення ліміту віз на навчання здебільшого запрацювала би з вересня 2024. І супруг студента з цього періоду отримав би воркперміт та почав працювати. І тільки наприкінці 2025 року він в найкращому варіанту міг би на щось податися по PR. А зараз супруг не отримає вже воркперміт. По супругам студентів - більш раніш буде результат. Бо по студентам здебільшого навчання йде по програмам від 2 років, щоб отримати 3 річний постградюейтед воркперміт. Тобто працювати вони почали б тільки з середини 2026 року, а стаж в 1 рік у них виник тільки з середини 2027. І ось тоді вже б зменшилися подачи на PR від скорочення ліміту студентів з 2024.
-
Вывод: получить информацию можно только: 1. О службе в конкретной воинской части 2. О прохождении обучения в военном заведении либо военной кафедры 3. Письма отправляются заказным письмом по прописке УкрПочтой, чтобы получить нужна доверенность, а для этого нужно получить слот, приехать в консульство, затем доверенность переслать и прочий геморрой. 4. Не факт, что ваша информация будет в архиве
-
Так. Треба завантажити Letter of Acceptance.