PR CUAET
-
Тобто про те, зо не служив довідку отримати неможливо?
-
Доброго дня! Допомагаю людині зняти обмеження на work permit. Чи хтось знає як зняти обмеження якщо мед огляд пройдений більше 12 м назад? Чи потрібно робити новий мед огляд?Дякую!
-
Нема age restrictions для Атлантики, наскільки я знаю
-
Поясніть ваш пост. Я не зрозуміла
-
Ось тут я Вам на жаль не підкажу, щоб не наробити помилок. Краще запитайте міграційного консультанта, що є в цій групі❤️🇺🇦.
-
Немає. Принаймні з квітня 2023 я не бачила ніколи. Я подала, чекаю
-
www.celpip.ca/ реєструєтесь, обираєте день та час і йдете
-
В канаде недавно можно без заверения в консульстве выписывать доверенности стало
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста как правильно продлить WP. Первый WP выдали до сентября 2024 (2 года вместо 3-х) потому что паспорт закончится в сентябре. Получили новый паспорт и хотим продлить WP. Правильно я понимаю что до 31 марта 2024 можно подать на продление WP с новым паспортом и должны продлить WP ещё на год? Спасибо
-
Дякую 🙏
-
Там при подачі якщо менше року пройшло і є підтвердження цьому то враховується.
-
Свекруха приїхала декілька місяців назад,тому медогляд свіжий.
-
Чи проходили ви заново медогляд, чи старий підтягується?
-
Велике Вам дякую, то дуже цінно
-
А дехто по року візи чекає :)
-
Перший то не опція, а опис того, що у вас зараз є. Вам треба на 2 натиснути
-
Дякую🙏🏻
-
Думаю варто подавати. Оскільки ніхто не знає чи можна буде подати після 31 березня 2024 на відкритий ворк перміт, то подавайте до 31 березня. Я би написала пояснення, що просите робочу візу на три роки на номер нового паспорту.
-
Для начала надо узнать -подойдет до доверенность не с консульства..потому что во многих гос.органах Украины (есть внегласное решение не принимать доверенности выданные не в консульстве). Вчера была в консульстве,люди продолжают оформлять в консульстве доверенности.
-
Довго. Писали їм постійно. Ми замовили десь на початку жовтня, а отримали в січні, хоч вони стверджували що вислали ще в листопаді. Ми попросили відіслати на іншу адресу і отримали десь через 3 тижні після цього.
12 Jan 2024, 17:45
49769/474652
5 days ago