PR CUAET
-
Сьогодні подзвонила до ircc. Лист з Портал 1 був відправлений 23 січня. Але я його не отримала. Я попросила їх переслати знову того листа але вони мені сказали що вони не можуть так як по процедурі потрібно чекати п'ять днів і тільки потім вони зможуть переслати мені його повторно. Підкажіть будь ласка по яким ключовим словам я можу пошукати того листа в себе в пошті? Можливо доменне ім'я чи title? Які вони, хто підкаже хто вже отримував п1?
-
Я записав 3 слоти на один день вже при Дії, але не вийшло один за одним
-
Щойно отримали такого листа від університету, де буде навчатися донька:
-
Якедмонтон на імейл відповідає дуже швидко. Зазвичай пів дня. Можна запитати
-
Дякую!!!
-
Якщо Ваші батьки працювали, а потім пішли на пенсію в період, який не перевищує 10 років (а краще меньше 10 рокіа) на момент іх приїзду в Канаду, то тоді Ви описуєте тільки період 10 років, а якщо так як у моєї мами (вона не працювала з 2011), то я мала вказати весь її період, починаючи з її повноліття.
-
@OstapBosak Доброго дня Вибачте, ми подали на візітор дитині(вказала фемелі мами ворк перміт, в неї до 26 року) бо в дитини закінчується у січні 25 року, новий паспорт не встигнемо отримати до 31 марта 24 року, але нам прийшов візітор знов с такою ж датой до сінчя 25 року, не по маминому ворк перміту дата кінцева, що нам можна зробити в такій критичній ситуації? Дякую
-
Вам главное заехать до 31 марта, тогда есть гарантия что вам дадут в аэропорту wp. Если после этой даты то всё делать в Нутри Канады
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, а как можно поменять дату на тест (CELPIP). Сам тест будет 15 февраля, но мне нужно поменять дату. На официальном сайте есть подпункт: "Change date, time or location", но каждый раз когда нажимаю на ссылку, все по новой просто открывается. Как же все таки её поменять?
-
Млжете офіцно дати силку де показано , що потрібно з повноліття. Тобто майже всю історію за 40-50 років життя😬🤷♀️я думаю ніяка людина длсконало не запамятає все якщо було повно робіт і багато чого не зберігалось
-
Так відправила - жах якись☹️
-
То мабуть треба в них питати. Але я так думаю навряд вони продовжать паспорт який дійсний ще аж рік. Дитині на візитора теоретично можна подаватись будь-коли на основі терміну дії батьківських ворк-пермітів. За загальною системою. То до Куает не буде мати відношення, але сенсу в тому мабуть і нема
-
Ви думаєте повернуть аплікацію чи загово все заповняти ? Порадьте будьласка