PR CUAET
-
Обов'язково слідкуйте, щоб не було прогалин в періодах.
-
Конечно будет суммарно, но нет ли требования чтобы это было еженедельно? Так как мой paystub за одну неделю покажет 84 часа, а за следующую- 0 часов.
-
Так це потрібно на основногт апліканта чи на двох , порадьте будьласка 🙏
-
В ящике
-
Так. На сайті Канади є всі форми
-
Ця форма робиться тільки на ОСНОВНОГО апліканта (це буде або Ваша мама, або Ваш тато), на інших наче непотрібно (проте дізнайтеся про це точно, бо в мене тільки мама і вона вдова).
-
Але я її онлайн всю разом заповнювала а як тепер частково , розпрінтувати форму і заровнити від руки?
-
Ось так виглядає, шукається по ircc
-
У мамы до конца 26, а ребенка что выгонят в январе след года
-
У Вас є час зараз її приготувати (внести всю інформацію) і чекати, коли Вам буде присвоєно AOR.
-
Це на тата і на маму це жах якись !!!(((( дуже всім дякую❤️
-
Писать в кризисную ircc, звонить что делать блин
-
мы подались на основе мамы ворк пермита, вчера пришел такой же визитор с такой же конечной датой И что делать? Мы не знаем
-
Для статистики: Дата подачі аплікації 15.11.23 Сьогодні отримали AOR і листи для здачі біометрії. В трекер додала. Повільно (точніше - не так швидко як нам всім того б хотілося), але все ж таки процес іде 🙏
-
Давно ждете карточку?
-
Очень много людей работает по шифту 7х7 это нормально
-
Цю відповідь я Вам не можу дати, наші одногрупники можуть Вам порадити. В групі є міграційний спеціаліст, який дуже допомагає професійними порадами, зверніться до @OstapBosak
-
Доброго дня! В моєї бабусі є PR (пару років тому їй тьотя зробила), але вона живе в Україні і тільки їздила на рік в Канаду коли почалась війна (минулого літа вже повернулась). Оскільки в вимогах вказано щоб спонсор "жив в Канаді" то якщо вона приїде сюди і ми подамо документи, чи їй обов'язково жити в Канаді весь період нами очікування PRу?
-
але я точно не знаю
-
Якщо спиратись на чек лист, то там внизу вказано на всіх
12 Jan 2024, 17:45
Post 49859 of 399988
less than a minute ago